Dolgozni blúzban kell járni bankba, irodába, ugye?
Jövő héten kezdek egy bankban, irodában. Első munkahelyem lesz életemben, természetesen csak adminisztrációa feladatokat fogok csinálni, ügyféllel nem találkozok.
Ki kell öltöznöm munkához? Eddig nem mondtak semmit erről.
21/L
Sok helyen benne van a munkaszerződésben hogy
Hölgyeknek kosztüm uraknak öltöny
De ha az első pár nap kiöltözöl azzal nem nyúlhatsz mellé és utána max lazábbra veszed ha a többieken is azt látod
Amikor ott voltál, csak láttad, hogy miben van a többi alkalmazott! Bankban illik csinosabban öltözni. De ha külön nem mondták, én valami köztes megoldást vennék fel elsőre. Aztán majd rákérdezel első napon. Tehát igen, ha nem is kosztüm, de egy csinosabb blúz, meg egy nem farmer nadrág.
Én amúgy egyetemen tanítok. Jó, tudom, azért kicsit más mint egy bank. Az idősebb kollégák, oktaók itt is öltönyben, kosztümben vannak. De mivel nem előírás, én kényelmesen farmerban, pólóban, tornacipőben vagyok sokszor, ha nincs külön más protokolláris esemény, csak órát tartok. Se a kollégák nem néztek ki még miatta, se a hallgatók nem figyelnek kevésbé amiatt az óráimon. De egy bankban azért ennél jobban kiöltöznék, még ha back-office-ban lennék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!