Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, öltözködési tanácsot...

Lányok, öltözködési tanácsot szeretnék kérni!! A magas derekú nadrág viseletről szeretnék kérdezni ..? ( többi lennt)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elsősorban az olyan lányoktól szeretnék véleményt kérni akik a tüdőig húzott nadrág divatra örömmel kaptak rá és azóta is elszántan népszerűsítik..

Eléggé lázadó korszakban lévő kiscsaj vagyok..most kezdtem egy új tánc iskolát ami egy bentlakásos kollégiummal egészült..

Itt jön képbe a nadrág viselet..első tájékoztató órán kemeny szigorú szabályokat és ellenben súlyos büntetések stb…

számomra egyetlen szabály be tarthatatlan.. így szólt :

az iskola minden lány tanulója kivétel nélkül az egyen felső ruházatnak megfelelően megjelenni, valamint az alsó ruházat szoknya esetén csak sötét

harisnyával elfogadható..nadrág esetén csak fekete vagy /kék farmernadrág megengedett, zárt fazonú és szintén kizárólag magas derekú szabással lehetséges !!

tobben is szóltunk h mi utáljuk és nem is akarjuk a nyakunkba hordani meg nincs is ilyen gatyánk..

Válasz az volt, hogy nincs kifogás se kivétel és kénytelenek leszünk..ha itt akarunk tanulni...

Úgy kell fel öltözni ahogy egy normális felnőtt karakán nőnek kell..

És basszus az egész iskola minden lány tanulója tüdőig húzott farmerba van..

Az a kérdésem lányok..

Hogyan tudnám elviselni?? Mit tegyek, hogy valamikor is úgy érezzem, hogy na végre már kezd kényelmes lenni??

Mit tegyek azért, hogy amikor majd húzom fel automatikusan a hasam tetejéig felhúzzam??

Persze Húgom is anyám szerint is itt az ideje hogy én is igy hordjam..ezek is állandóan a nyakukig felhúznak mindent ami rajtuk van…

Szerintem sose szokok hozzá

Hogy csináljam? Egyszerűen nonstop bordáimon hordani a harisnyát oo leggingsig mindent ami létezik ?

2023. dec. 27. 15:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Na, így van, ez az ország “előre megy, nem hátra”.

Házirendbe van foglalva a diszkrimináció. Hiába álma lenne álma egy punknak / rockernek egy művészeti ág, hiába lenne a legértelmesebb diák és komolyan venné a tanulmányait, “súlyos büntetésekkel”, megrovásokkal kéne szembenéznie, mert mer sminkelni, fel mert venni egy szegecses bőrdzsekit vagy choker nyakláncot. 😬🤯

A r*b@ncokat meg öltöztethetik bármibe, anélkül is azok maradnak. 😂 Szóval egy szigorú házirend nem garancia a kiszűrésükre, ha ez a célja az intézménynek.

2023. dec. 28. 11:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Mondom, hogy kamu, el ne higgyétek.
2023. dec. 28. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!