Egy farmer mennyire tágul viseléstől?
Mindenben tökéletes lenne, kivéve a dereka szűk. Ahol gombolni kell ott alig tudom összegombolni. Amúgy viszont a lábamnál még picit bő is, ami meglepő.
Straight vintage, Pull&Bear:
Ilyen esetben érdemes egy mérettel nagyobbat rendelni? (Az viszont attól tartok túl bő lesz)
A lábadnál nem nagy rád, hanem ez ilyen szabás, ott bővebb.
Ha begombolni se tudod, annyit nem fog tágulni, hogy kényelmes legyen.
Ami boltban felpróbálva pont jó, azt később csak övvel tudom hordani, mert leesne rólam. Ezért szándékosan a pont ideálisnál szűkebbeket szoktam venni.
Ha csak kicsit szűkebb, akkor tágulhat annyit. Ha épphogy be tudod gombolni és kifejezetten szorít, akkor inkább egy mérettel nagyobbat vennék.
Attól függ milyen anyagú a farmer.
Ha normális szreccses anyagú azok egy óra múlva tágulnak egy kicsit ha hordod.
Ha az a régi fajta kényelmetlen kemény anyagú, akkor valószínűleg csak nagyon picit fog tágulni. Ilyet nem is érdemes venni manapság már, a szreccses sokkal kényelmesebb.
Ez a linklet nadrág lábon bő fazon, ez sosem fog passzentosan állni rajtad. Ha alig tudod begombolni, akkor valószínűleg kicsi rád ha hagyományos kemény anyagú.
Én már évek óta szűk fazonú sztreccses skinny farmerokat veszek csak, ezekből viszont mindig egy számmal kisebbet, amit elég nehéz a boltban begombolni. Mert ha rajtam van egy órát, akkor már pont jó lesz, nem fog szorítani, de még mindig passzentos marad deréktól bokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!