Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jól néz ki ez a nadrág? 23/N

Jól néz ki ez a nadrág? 23/N

Figyelt kérdés

[link]

O

2023. nov. 16. 22:42
A kérdező szavazást indított:
Tetszik
Nem tetszik
33 szavazat
 1/8 Darius- ***** válasza:
43%
Olyan pizsamás nekem elsőre.
2023. nov. 16. 23:27
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nagyon tetszik. ☺️
2023. nov. 17. 06:37
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem nagyon szép
2023. nov. 17. 08:44
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
Feketébe tetszik
2023. nov. 17. 10:35
 5/8 harebell ***** válasza:
100%
Nekem ez nagyon leggings hatású (a leírásban is az van amúgy), rövid felsővel nem hordanám. Amúgy tetszik, de a másik két színben.
2023. nov. 17. 10:44
 6/8 anonim ***** válasza:
41%
Csinos, tetszik.
2023. nov. 17. 11:22
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Ha jó alakod van, hasonlóan, mint a képen a modellnek, akkor szerintem nem rossz. Persze attól is függ, hogy hova veszed fel. Ahova kicsit csinosabban, alkalmibban kell öltözni, oda szerintem jó. Mindennapi futkosáshoz engem feszélyezne.
2023. nov. 17. 16:29
 8/8 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem kiöltözős helyre nem alkalmas, mert ez tök nyilvánvalóan egy leggings nem rendes nadrág, mindent megmutat. Az utcai divatban már kb elfogadott feneket mutogatva viselni, de alkalmi helyeken azért nem. Akkor sem ha bomba alakja van az embernek. Viszont a gombok, meg a derekán az anyaghasználat valóban elegáns vonalra hajaz. Emiatt nekem pont az a bajom vele, hogy nem tudom hová lehetne felvenni.
2023. nov. 17. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!