Mi a véleményetek erről?
2023. dec. 15. 17:00
21/27 A kérdező kommentje:
19-es. Pont, hogy én vagyok aki azt mondja, hogy nem direkt csinálják. Az egyik válaszoló mondta, hogy direkt, én csak árnyaltam a kérdést.
2023. dec. 16. 12:03
22/27 anonim válasza:
20# egy jól szaggatott farmerből se a seggvájatod lóg ki. Ez undorító. Ne kelljen már elfogadni, hogy random palik picsáját nézegessük, mert képtelenek magukra méretben passzoló nadrágot venni...
23/27 A kérdező kommentje:
Nem csak palik, hanem nőknél is megesik. Sőt, náluk lehet hogy többször is
2023. dec. 16. 12:13
24/27 A kérdező kommentje:
Még valami. Az első válaszoló azt írja, hogy hivatalos helyen nem elfogadható. A városunk polgármestere ugyan magánprogramon volt, de szemtanúja voltam, hogy amikor lehajolt neki is kilógott a s*gge
2023. dec. 16. 16:02
25/27 anonim válasza:
"De most őszintén! Ezt hogy lehetne kivédeni? Észre se veszi az ember ezt magán."
Ha egy lánynak lógna ki, akkor is ezen a véleményen lennél?
Egyébként igen, ciki, és igen, ki lehetne védeni azzal, hogy nem a legalacsonyabb derekú nadrágot veszi meg az ember.
26/27 A kérdező kommentje:
Persze, mi rossz van abban ha lánynak lóg ki?
És szerinted akkor miért gyártanak alacsony derekú nadrágot, ha kilóg belőle?
jan. 27. 17:02
27/27 anonim válasza:
Sok hülyeséget gyártanak, a kérdés az, hogy megveszi-e az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!