Mi a véleményetek erről?
2023. dec. 15. 17:00
11/27 anonim válasza:
Szerintem se lóg ki, csak ha el van szabva a nadrág, vagy direkt letolja...
12/27 A kérdező kommentje:
Általánosságban kérdezem, ahogy én látom nagyon sok embernek kilóg, a képpen láthatónál jobban is. Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy ha ilyen picit lóg csak ki az belefér-e még? Mert továbbra is amellett vagyok, hogy akinek csak ennyire lóg ki az biztos, hogy nem direkt csinálja véleményem szerint. Egyébként valószínűleg nekem is ki szokott vagy a fenekem vagy az alsóm egy picit lógni csak nekem a póló/pulcsi eltakarja
2023. dec. 16. 10:27
13/27 anonim válasza:
Direkt nem lehet kicsit kilógatni?
14/27 A kérdező kommentje:
Mert szerinted itt pl direkt lógatja ki? Mi célból lógatná ki valaki direkt?
2023. dec. 16. 10:40
15/27 anonim válasza:
Te írtad, hogy szerinted "akinek csak ennyire lóg ki az biztos, hogy nem direkt csinálja". Akinek jobban kilóg, az direkt csinálhatja?
16/27 A kérdező kommentje:
Valaki korábban írta, hogy direkt csinálják ezt. Nos, akinek jobban kilóg arról előbb el tudom képzelni (bár itt se feltétlen), mint akinek kevésbé.
Eleve azt nem értem, hogy miért kell egy ilyen balesetről szándékosságot állítani. Lehet, hogy nektek is kilátszik csak észre se veszitek
2023. dec. 16. 11:26
17/27 anonim válasza:
Ki csinálná azt direkt hogy kilátszódjon a segglyuka? De most őszintén.Sokaknak kilátszik észre se veszik..Nem tudom hogy nem lehet ezt észrevenni..Kinnvan a derekab azt észreveszem, hát még ha a lyukam fázna..
18/27 A kérdező kommentje:
Ezt mondom én is, hogy miért csinálnák direkt??? És igen, valóban sokan nem veszik észre. A kérdés csak az, hogy ami a képen van azt el lehet-e még fogadni?
2023. dec. 16. 11:31
19/27 anonim válasza:
Nem elfogadható.Gusztustalan hogy látod a fenekét.Ha a derekát látos oké se lassan a segglyukát látni.. De nem direkt csinálják értsd már meg, vagyis szerintem nem..Te direkt csinálnád hogy amikor lehajolsz belelátni a melltartódba? Nem...
20/27 anonim válasza:
"Elfogadható-e"
Láttam már hasonlókat élőben, én elfogadom. Sokakat szintén nem zavar. De biztos létezik olyan tanító néni, aki mond egy ejnye-bejnyét. Ez kb. ugyanaz, mint a jól kiszaggatott farmer. Az is teljesen mindennapos és elfogadott manapság, de nyilván akad szép számban ellenzője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!