Hölgyek részéről mennyire elitélendő, ha transzvesztita létemre imádok női fehérneműben lenni? Magassarkú, és combfix nélkül már el sem tudom képzelni az életem. Imádom ezt az érzést, és már nem szeretnék lemondani róla soha!
Figyelt kérdés
2023. dec. 15. 10:16
1/14 anonim válasza:
Nyugodtan hordjad, de a bugyis, harisnyás kérdés áradattal igazán leállhatnál.
2/14 anonim válasza:
A hölgyeket ne érdekli,hogy miben érzed jól magad,csak kerüld el őket nagy ívben.
3/14 A kérdező kommentje:
Miért kerüljem őket? Barátkozni azért lehet velük nem?
2023. dec. 15. 11:42
4/14 anonim válasza:
Ki akarna mutatkozni egy olyan "férfival" aki női cuccokat visel? Inkább keresd a hozzád hasonló hímneműek társaságát.
5/14 A kérdező kommentje:
Keresem is, nincs azzal semmi gond. El sem tudod képzelni hàny nős pasi keresi a tàrsasàgomat.
2023. dec. 15. 12:58
6/14 anonim válasza:
Mondjuk nem mintha érdekelne...azoknak a férfiacskáknak sajnálom szegény feleségüket. Remélem kiderül, hogy milyen nem normális dolgot csinál a férjük, és minél előbb elhagyják őket.
7/14 anonim válasza:
Menj át a szexualitás rovatba! Teljesen nyilvánvaló hogy élvezkedsz ezeken a kérdéseken.
8/14 anonim válasza:
4.
Gondolom az aki férfi ruhát viselő “nővel”
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
2.
A linkemhez írd légyszi ugyanezt a kommentedet, nagyon találó, csak a másik nemet se hagyjuk ki!
9/14 NTBS válasza:
Szerintem nem érdekli őket. Max. Megnéznek az utcán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!