Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Traviként szabóhoz?

Traviként szabóhoz?

Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok, aki alkalmakként szeret nőnek öltözni. Van egy ruhám ami sajnos egy kicsit bővebb mint kellene, hogy legyen, de nem merek elmenni vele egy szabóhoz.. Ismer valaki olyan szabót Bp. környékén aki egy kicsit toleránsabb ilyen ügyekben? Vagy hogyan oldhatnám meg?

2014. okt. 14. 20:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt, hogy a barátnődé, ő nem tudott eljönni, de ugyanolyan a derék/csípő bőségetek.
2014. okt. 14. 20:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Keress inkább egy varrónőt. Mondhatod pl., hogy farsangra szeretnéd felvenni, esetleg elvesztettél egy fogadást,ezért kell hordanod egy buliba, vagy valami ilyesmi indokkal keresd meg. Az eseteleges próbára legyen rajtad harisnyanadrág, ha bevállalós vagy, akkor melltartó is.

A barátnőmnek kell kifogás túlságosan átlátszó...

2014. okt. 23. 15:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én egy varrónőhöz mentem hasonló problémával és először egy kiltet varrattam. Az első próbára már harisnyát vettem fel, de a varrónőnek a szeme sem rezdült. Azóta több egész-ruhát is varrt nekem, de tökéletes illeszkedés miatt, mindig kérte a melltartó felvételét is.

Olcsóbb megoldás, ha a neten, egy csomagküldőtől rendeled meg álmaid női ruháját.

Egy magát szoknyában is jól érző f.

2016. dec. 17. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!