Szabóhoz vagy varrónőhöz kell mennem?
Figyelt kérdés
Van egy kabátom és rövid az ujja. Amúgy sem szeretem, hogy nincs szűk bélése és túl bő. Szabóhoz vagy varrónőhöz kell ezzel mennem?
Kb így kell elképzelni hogy olyan bélés az ujjának a végén, mint ezen a kabáton [link]
Kb mennyibe kerülne? És ha nincs anyagom nekem kell megoldanom vagy van neki esetleg tud szerezni?
2013. dec. 17. 15:52
1/2 anonim válasza:
Lehet hülyeséget írok ,de szerintem szabóhoz. A szabó a szakmában magasabb rendű, mert aki tud szabni, az tud varrni is, de nem minden varrónő tud jól szabni.
2/2 anonim válasza:
A kabát, a régen nagy kosztümnek nevezett ruhadarab a szabó munkájához tartozik. Lehet, hogy vannak kisebb maradékai, amikkel ügyesen meg tudja oldani, de ha venni kell, vele pontosan megbeszéled, hogy mit és mennyit vegyél. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy varrónő ne tudná megcsinálni, de igaziból nem az ő szakmája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!