Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van olyan férfiruha, ami...

Van olyan férfiruha, ami gondot okoz, ha gyorsan kell kiszabadulni belőle?

Figyelt kérdés
Nőként van pár ilyen ruhám és elgondolkodtam, hogy ha egy férfinak például nagyon kell pisilnie, nincs olyan ruhadarab, ami hasonló gondot okoz, hogy kicsit hosszabb ideig tart kiszabadulni belőle? Vagy a férfiaknak a ruhájukat illetően nincs ilyen gondjuk?
2023. dec. 12. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kezeslábas, katonatisztek antantszíjas nadrágja.
2023. dec. 12. 15:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Síoverál
2023. dec. 12. 16:00
 3/8 anonim ***** válasza:
48%

Van de nem foglalkozom vele, mert amúgy meg praktikus ruhadarab. Aláöltözőnek hordok tornadresszt.

Ritkán kell belőle ki bújni szerencsére, de meg oldható.

2023. dec. 12. 16:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A motoros bőrruhám pont ilyen. Nem éppen egyszerű levenni.
2023. dec. 12. 18:15
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
Ez megint arra megy ki, hogy férfiak is hordjanak bodyt nyugodtan...
2023. dec. 12. 20:14
 6/8 A kérdező kommentje:
5, uhh én nőként vettem bodykat, mert gondoltam, milyen praktikus. Egy ideig hordtam őket aztán egyik mosás után betettem a szekrénybe. Azóta is ott porosodnak, mert nekem az valami kín volt. Nem a legjobb minőséget vettem, az lehetett a gond, de ha összekapczoltam lent, nagyon szúrta a lágyékomat, ha meg kikapcsoltam és úgy hordtam, kényelmetlen volt, folyton kicsúszott a ruhámból.
2023. dec. 12. 23:33
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
A body-nak van egy kis titka, hogy, normális minőségűt kell venni illetve jó legyen a méret. Akkor nincsen vele gond.
2023. dec. 13. 06:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Motoros ruha, mélytengeri búvár öltözet.
2023. dec. 14. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!