Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A férfiruha boltok eladóinak...

A férfiruha boltok eladóinak jelentős része miért nem ismeri azt a fogalmat, hogy "öltöny"?

Figyelt kérdés
Számtalanszor előfordul, hogy öltönyt keresek, és külön nadrágot és külön zakót mutatnak. Hiába mondom többször is, hogy öltönyt keresek, csak a külön nadrágot és zakót erőltetik. Értem, hogy az üzlet nem tart öltönyt, legyen a tulajdonos dolga, miért. De miért nem lehet az első kérdésre megmondani, hogy nincs hagyományos öltöny? Nyilván azért keresek és mondok öltönyt, mert azt akarok venni. Az ilyen helyre legközelebb csak nadrágért sem megyek be.

#öltönyvásárlás
2022. szept. 26. 08:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

Normális férfiruházati boltba mentél?

Javaslom a Mr. Sale-t, vagy ha többet is rá tudsz szánni, akkor a biatorbágyi outletben a Wall Street üzletet.

2022. szept. 26. 09:23
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Meglep amit írsz, nem találkoztam még ilyennel, igaz, nem túl gyakran veszek öltönyt, akkor viszont olyan helyre megyek, ahol tudom, hogy van és nagy a választék. Csak kíváncsiság: miért van szükséged "számtalanszor" öltönyre?
2022. szept. 26. 10:15
 3/16 A kérdező kommentje:
# Nem volt szükségem "számtalanszor" öltönyre, csak sokáig kerestem, amíg találtam megfelelő kis méretet.
2022. szept. 26. 11:43
 4/16 anonim ***** válasza:
4%

Mert úgy ismerik, hogy egyenruha.

Az egyértelműbb mert jobban illik rá.

2022. szept. 27. 07:04
 5/16 anonim ***** válasza:
95%

4. Ez hülyeség.

Az egyenruha teljesen más öltözéket jelent.

2022. szept. 27. 07:55
 6/16 A kérdező kommentje:
#4 Arra az esetre vonatkozott a kérdésem, amikor nem tartanak öltönyt. Ilyenkor az a helyes válasz, hogy: nem tartunk öltönyt. Ismétlem, legyen a tulajdonos dolga, hogy miért nem.
2022. szept. 27. 08:34
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

Ha elmentek egy opera bálba, esetleg tánc estre, üzleti megbeszélésre, ott szerintetek nem minden férfi ugyan úgy néz ki?

Ezekután talán elgondolkozhatunk rajta, hogy mégis csak egyenruha.

2022. szept. 27. 12:18
 8/16 anonim ***** válasza:
94%

7: nem ugyanúgy néz ki... Ahány öltöny, annyi féle anyag, szín, fazon.....

EGy egyenruha fix egyforma szín, anyag, szabás.

2022. szept. 27. 12:20
 9/16 anonim ***** válasza:
91%
7: ezzel kb. mintha azt állítanád, hogy minden nő egyforma... :-D
2022. szept. 27. 12:21
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

8.

Na pont hogy a szabás, és a fazon hasonló, jobb esetben ugyan az.

9.

Ezzel kissé mellé lőttél! Dé dé dé meg x. Ahogy itt szokták írni.

Nézd meg a női ruhákat, pont hogy szinte két egyformát nem találsz.

A nők amúgy is adnak arra, hogy egyedik legyenek, a férfiak olyan igénytelenek, hogy őket nem zavarja ha egyenruhában vannak.

Tényleg különböznek fazonilag:

[link]

2022. szept. 27. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!