Lányok. Szeretitek hogyha a fiútok kockás inget visel, és ha igen miért?
Figyelt kérdés
Milyen színben, betűrve vagy lógva a jobb2022. ápr. 19. 15:40
1/9 anonim válasza:
Igen, nekem nagyon bejön. Sokféle színkombinációban tud jól mutatni, attól függ, mi áll jól az adott pasinak. Lehetőleg betűrve legyen.
2/9 anonim válasza:
Igen bejön, a páromnak én vettem az elsőt azóta sokféle van már neki. Rövidujjú pólóra véve kigombolva csakis.
3/9 HoneyBunny válasza:
Nekem is bejon, sarga-fekete, piros-fekete a kedvencem. Szerintem laza, dogos, ad egy nagyon vonzo karaktert a baratomnak, mert neki a stilusahoz amugyis hozzatartozik. Minden szettet fel lehet vele dobni, es mellesleg en magam is imadom hordani :D
7/9 anonim válasza:
Betűrve mindenképp. Bejön nekem is. Színben igazából mindegy, de a piros-fekete a kedvencem. Ilyen pont nincs is a férjemnek szóval következő ingvásárlásnál rá fogom beszélni :D
9/9 anonim válasza:
*igen, férfias. most jövök rá, hogyha férfin van, kiemelheti a férfiasságot, ha nőn, akkor a nőiességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!