Lányok, nők! Edzés közben nektek hogy kényelmesebb?
Figyelt kérdés
Öltözőben többször láttam már két lányt is, hogy amikor öltöztek át a bugyit is levették és anélkül vették fel az edző nadrágot. Nem látszott igazából ez egyáltalán sőt ugye így nemlátszik a tanga körvonala.
A kérdésem az hogy más is edz így? Kényelmesebb? Gondolkozom rajta hogy kipróbálom majd milyen így.
2023. dec. 6. 15:34
11/20 anonim válasza:
Nekem úgy kényelmes hogy nem húzok a naci alá bugyit..
12/20 anonim válasza:
Kényelmesebb.De még kényelmesebb ha semmi sincs rajtad.
13/20 anonim válasza:
Én is jobban szeretem nélküle.
14/20 anonim válasza:
Én sem hordok alatta bugyit. (Nem kérek privátot, köszönöm, nem párt keresek!) A higiéniáról meg annyit, hogy természetesen minden használat utána megy a mosásba.
15/20 anonim válasza:
Aki meg akar bámulni, megbámul akkor is ha csador van rajtad. Ha elég jó a "szeme", még azon is átlát.
16/20 anonim válasza:
Fertő😃 és én még azon hánytam majdnem be múltkor hogy pár csaj papucs nélkül zuhanyzott 😃
17/20 anonim válasza:
Fétises perverz kérdése :) Kiemelted, ma is erre akarod verni?
18/20 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem fétis😃 én is kipróbáltam bár kicsit izgultam de teljesen rendben van így. Meg a hozzászólások alapján is láthatod hogy vannak nők akik így edzenek…
2023. dec. 22. 17:37
20/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!