Lányok van aki csak magas derekú nadrágokat hord? Netről nem merek rendelni a méretek miatt..nekem csak a derekam tetején kényelmesek..ha nem ér fel a nadrág teteje a bordákig már nem veszem fel.. Ti hol veszitek őket ? Próba nélkül szoktatok?
Figyelt kérdés
2023. dec. 1. 04:51
1/7 anonim válasza:
Amnesia, Mayo Chix magas derekú nadrágjai nagyon kényelmesek. Szoktam rendelni is, sosem csalódtam még.
Ha pedig boltban vásárolok, bejárok minden turkálót, ott is lehet találni nagyon jó darabokat.
Én leginkább magas derekút hordok, kényelmes, főleg hideg időben pedig praktikus.
2/7 anonim válasza:
Stradivariusban van nagyon sokszor magas derekú nadrág. Mindenképpen fel kell próbálni.
3/7 anonim válasza:
En is stradi parti vagyok. Egyszer vettem ott ami nagyon bevalt es azota azt keresem mindenfele feluleteken
4/7 anonim válasza:
Èn csak netről rendelek. Aboutyou, zalando, modivo. Ingyenes a viszaküldès.
Levis, Guess nadrágok a kedvenceim
5/7 anonim válasza:
Bordákon? Ezek már nem is nadrágok, hanem levágott tetejű kezes-lábasok. Nadrágot lábon viselünk, nem hason, meg bordán.
6/7 A kérdező kommentje:
sokan így gondolják igen, de engem nem érdekel..szerintem sokkal nőiesebb..és azért húzom a bordám alá mert ott a legvékonyabb a derekam és azon a vonalon marad ott a nadrág dereka úgy, hogy nem csúszkál le és nem kell állandóan rángatnom, igazítanom..szerintem egy nőnek a közép magas derekú nadrágok lennének a minimum viselet..köldök alatt már picsás, csípőnadrág meg egyenesen undorító és magamutató
2023. dec. 13. 17:19
7/7 anonim válasza:
Köldök alatt kicsivel az a tökéletes. Felette idétlen, óvodásoknak húzzák fel addig a kisszoknyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!