Lányok! Melyik a kényelmesebb: Farmer nadrág vagy farmer maxi szoknya?
Figyelt kérdés
Farmer nadrágot nagyon utálom felvenni
Nem is hordok soha
Farmer maxi szoknyát meg nem találok a környéken pedig nagyon szeretném kipróbálni
2023. szept. 6. 16:24
1/11 hosszúhajú válasza:
hát egy szoknya nem olyan kényelmes mint egy nadrág pláne ha mini. egy farmer gatyában sosem kell ügyelni semmire, úgy ülök ahogy akarok, úgy mozgok ahogy akarok. egy szoknyában már nem lehet akárhogy, pláne ha mini. és abban sosem tudom elengedni magam. térdig érő miniszoknya az még szabadabb érzés, minit nem hordtam de azt látom hogy miután leülnek benne buszon, villamoson, állandóan ráncigálják lefelé, mert felcsúszik. minél minél annál jobban.
2/11 anonim válasza:
Nálam a csajok bármilyen farmerban jók vagytok😉
3/11 anonim válasza:
Sajnos egyre gyakrabban hordanak inkább farmer nadrágot a nők,már a fiatalok is, mint szoknyát és harisnyát,a kényelem mindig előbb jár.
5/11 anonim válasza:
4,hát mert mindig azt hallani és olvasni itt, hogy a ffiak elnőiesedtek, genderinvázió,nemváltó ffiak,woke,feminizált ffiak nőnek képzelik magukat,egyre inkább elnőiesednek,míg a nők nagy része inkább a ffias nadrág,edzőcipő,ffi pólókat kedveli,boyfriend öltözetet kedvelik,ami persze nem probléma.
6/11 anonim válasza:
Senki nem lesz férfias meg nemváltó attól, hogy nadrágot hord.
7/11 anonim válasza:
#6 igen a nőkre nem mondják általában, hogy 'elférfiasodnak' csak a ffiakra, hogy elnőiesednek.
8/11 anonim válasza:
Pedig biza a nők is férfiasodnak...
9/11 anonim válasza:
Nálam farmer max nadrág, szoknyából nincs és nem is szeretnék. Ott inkább lengébb vékonyabb anyagúakat szeretem
10/11 anonim válasza:
A lenge szoknya,nekem férfiként nagyon tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!