Lányok, nők! Edzés közben nektek hogy kényelmesebb?
Öltözőben többször láttam már két lányt is, hogy amikor öltöztek át a bugyit is levették és anélkül vették fel az edző nadrágot. Nem látszott igazából ez egyáltalán sőt ugye így nemlátszik a tanga körvonala.
A kérdésem az hogy más is edz így? Kényelmesebb? Gondolkozom rajta hogy kipróbálom majd milyen így.
Nem tartom higiénikusnak hogy ne legyen fehérnemű rajtam egy általában mindenféle műanyag szálból szőtt szűk nadrág alatt.
Nem tudom, miért olyan katasztrofális, ha átlátszik a bugyi vonala, elvégre mindenki hord fehérneműt, vagy ha valakit zavar, még mindig felvehet egy szabadidőnadrágot leggings helyett, vagy vegyen rá hosszított pólót/tunikát, ami eltakarja a fenekét.
"Nem tudom, miért olyan katasztrofális, ha átlátszik a bugyi vonala, elvégre mindenki hord fehérneműt"
Kösz, hogy leírtad helyettem.
Amúgy szerintem az instamodellek "edzős" képei nyomán született meg a kérdés.
Ha nincs bugyivonal, akkor meg azért bámulnak meg.
Ezeknek mindegy.
#6 Ha a pasik tekintete zavar, akkor az éntippem az, hogy vegyél fel rendes szabadidő nadrágot, ne leggingset. Leggingsben ígyis-úgyis megbámulnak. Vagy vegyél fel hosszított felsőt.
Vagy menj női edzőterembe.
Én sem akarom, hogy a férfiak megbámuljanak vagy minden jöttment tudja, milyen alakom van aztán otthon arra csorgassa a nyálát, úgyhogy én ezeket szoktam alkalmazni :)
Hát én férfiként irom, hogy abszolut nem baj ha látszodik a bugyi vonal. Figyu, minden no hord bugyit, és mindenkinek látszodik :D Semmi kulonos nincs benne. Es a férfiak ahogy irták, ha van bugyi, ha nincs, megbámulnak legginsben. A feneked érdekli oket, nem a bugyivonal :D
Ilyen a világ, de ha nem fogod fel tragédiának, akkor szépen megy tovább az elet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!