Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiként fehér inget milyen...

Férfiként fehér inget milyen színű nadrággal és cipővel érdemes felvenni, hogy ne nézzen ki ünnepinek, hanem hétköznapinak, de attól még picit elegáns és persze normális legyen?

Figyelt kérdés
Múltkor bementem fehér ingben, fekete nadrágban és "szép" "ünneplős" cipőben és az kicsit sok volt, éreztem. Mármint mintha ballagásról jönnék, vagy hasonló. Hétköznapi viseletnek értem, hogy mi lenne a jó fehér ing mellé cipőben és nadrágban, ami nem túl ünnepi, de azért még picit elegáns és persze normális (szóval nem fehér ing+bohóc ruha).
2023. dec. 2. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
62%

Sotetszurke nadrsh. Nagyon doretkek farmer bor hegyesorru sneekerrel .

[link]

[link]

2023. dec. 2. 22:42
 2/5 anonim ***** válasza:
2023. dec. 2. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:
16%
Itt nem a színekkel van a gond, hanem a gondolkodásoddal, ami nyilván a neveltetésedből ered. Gondolom egyszerű családból jössz, és nem vagy szokva a férfias ruhaviseléshez.
2023. dec. 3. 01:05
 4/5 anonim ***** válasza:
A zokniról is beszéljünk!
2023. dec. 3. 10:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem csak a szín számít, nem mindegy hogy milyen nadrág, egy fekete öltönynadrággal nyilván nagyon formálisan fogsz kinézni.

Szerintem fehér inggel nagyon jó párosítás egy slim szabású sötétkék chino, hozzá barna cipő. Akár lehet kicsit mintás az ing, vagy fel is tűrheted az ujját, és úgy máris sokkal lazább de még mindig elegáns. Pl:

[link]

Ami szerintem még nagyon jól néz ki az a világosszürke kockás nadrág fehér inggel:

[link]

2023. dec. 3. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!