Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhát szoktatok reggele...

Milyen ruhát szoktatok reggelente felvenni eben a pokoli, szörnyű hidegben?

Figyelt kérdés
Nekem 2 nadrág, póló, pulcsi, vékony pulcsi, kabát, sapka, sál, kesztyű, vékony zokni, rá vastag zokni, téli bakancs elengedhetetlen.
2023. nov. 29. 08:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%

Vékony farmer, bokacsizma, őszi picit pufi kabát, sál.

Hol van ez a hidegtől! Még a hó se esik rendesen.

Nézess egy vérképet, mert az nem normális, hogy ennyire fázol még 10 fokban is. Nem fűtöd túl a lakást? Esetleg nem vagy nagyon vékony?

2023. nov. 29. 10:18
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Amikor kinn voltam éjszaka a -3-ban(valaki most biztos nevet hogy haha az hol hideg) fotózni azaz sokat tartózkodtam egyhelyben, úgy oldottam meg hogy ne fázzak, hogy vettem egy olcsó (darabonként 3ezer forint) aláöltözetet, rá leggings, farmer, felül szintén aláöltözet, hosszúujjú, bebújós pulcsi, középszerű steppelt kabát, nagy kasmír sál, sapka kesztyű persze és vastagabb zokni, bőr bakancs.

A végtagjaim mindenképp elkezdtek áthűlni pár óra után viszont ennyi réteg elég volt ahhoz hogy teljesen kényelmesen érezzem magam. Ajánlom neked is az aláöltözetet.

2023. nov. 29. 11:37
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Húzzál sport aláöltözőt.
2023. nov. 29. 11:48
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez messze nem olyan hideg mint egy tél vagy amilyen a tél lesz. Nem is egészséges ennyire beöltöznöd.

Nálam farmer, bakancs, rovidujju polo, pulcsi es telikabat. Ket heze valtottam tavaszirol telire. Ja és sál. Fülvedo a zsebemben van, akkor veszem fel ha fázom.

Ha ennel hidegebb ido lesz akkor esetleg egy harisnya a nadrag ala megy majd reggel. Illetve uszi

Odabol hazafele fulvedo helyett sapka. Hatha nyirkos marad a hajam es nem veszem eszre.

-10 fok alatt dupla pulcsi de az se mindig

2023. nov. 29. 12:55
 15/20 anonim ***** válasza:
82%
Télikabát egy sima pólóval alatta, sál, esetleg kesztyű, de az nem mindig. Alulra nadrág, harisnya, zokni, bokacsizma vagy vastag harisnya téli vastag ruhával+hosszú szárú csizma. Ez kb 5 fok alatt van (nálunk most 2 van kint), afelett nem hordok télikabátot. Ennél jobban meg max extrém hidegben öltözöm be, de az nálunk szökőévente egyszer van.
2023. nov. 29. 14:39
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Most már begombolom a rövid ujjúmon felülről a 2. gombot.
2023. nov. 29. 19:25
 17/20 anonim ***** válasza:

Sapka, Csősál, 2 póló, kapucnis pulóver, kabát.

Melegítő nadrág, kantáros melósnadrág, 2 zokni, munkavédelmi bakancs. Ja 10 órát a szabadban dolgoztam. 😁

2023. nov. 29. 21:19
 18/20 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam túlzásba vinni. Pedig én is fázós vagyok.

De a leg fontosabb az aláöltöző, én alulra minden vastag pamut harisnyát veszek fel, ha kell még akkor pluszba egy leggings és úgy a nadrág ez a két réteg nekem tökéletes.

Felülre is mindig veszek fel body vagy tornadresszt ez is szintén elengedhetetlen, és így nagyon jól védve van a hátam és derekam is. Aztán erre pulóver és kabát.

2023. nov. 30. 08:48
 19/20 Metionin ***** válasza:
91%
Tegnap hajnalban -3 fok volt, az távol van a pokolitól. Volt rajtam egy thermo harisnya, egy hosszú ujjú egyberuha, pulóver, szövetkabát, sapka, sál, kesztyű és egy térd alá érő bakancs benne egy vastag zoknival.
2023. nov. 30. 12:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Amúgy én is ilyen vagyok.Próbàlok nagyon meleg kabátokat venni télire.Meg vastag pulcsit veszek fel a meleg kabát alá.Amúgy ha ruhát veszel,keress minőségi (meleg) anyagokat.Vagy sima “termo” cuccokat,vagy kasmírt,gyapjút.
2023. dec. 1. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!