Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez sok idő eben az esetben?

Ez sok idő eben az esetben?

Figyelt kérdés
6 év után felkeresni az egyik legjobb gyerekkori barátomat? Egy apróságon vesztünk össze sajnos a kapcsolat megszakadt, de előtte 7 éven át elválaszthatatlanok voltunk. Nagy törés ez a 6 év? Foglalkozzak vele vagy sem?

2020. dec. 20. 18:35
 1/3 Ibw4x ***** válasza:
70%
Foglalkozz, max. elutasít...
2020. dec. 20. 18:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Elég nagy törés, de egy próbát megér. Valahogy én is így jártam, valami folytán összehozott mégis minket a sors újra, de hiába is terveztük, hogy majd úgy lesz, mint régen, csak ideig-óráig működött. Aztán megint nem kerestük egymást újabb 7-8 évig, majd jött egy osztálytalálkozó, aznap estére megint jól elvoltunk, és azóta szintén semmi (ez kb fél éve volt). Szerintem ő is, én is beláttuk, hogy az élet megváltozott, de megy tovább.
2020. dec. 20. 19:34
 3/3 anonim ***** válasza:
74%
Nem azt kell mérlegelni, hogy sok idő-e. Fontos neked ez a barátság, vagy nem? Próba-szerencse. Amúgy próbálhatsz is imádkozni angyalokhoz, Istenhez. Szerintem tudhatnak segíteni. Hátha még jobban sikerül az írásod neki.
2020. dec. 20. 19:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!