Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhát szoktatok reggele...

Milyen ruhát szoktatok reggelente felvenni eben a pokoli, szörnyű hidegben?

Figyelt kérdés
Nekem 2 nadrág, póló, pulcsi, vékony pulcsi, kabát, sapka, sál, kesztyű, vékony zokni, rá vastag zokni, téli bakancs elengedhetetlen.
2023. nov. 29. 08:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%

Nincs pokokli szörnyű hideg. Akkor te nem tudod, régen milyen hidegek voltak, vagy északon milyen hideg van. Ez kismiska.

Egyébként ugyanúgy öltözöm. Télikabát és sapka-sál.

2023. nov. 29. 08:57
 2/20 anonim ***** válasza:
80%
Én hat nadrágot veszek fel, mert csak ennyim van, de hétvégén veszek még legalább hármat. A felső rétegeket nem is számolom, amennyi rám fér, annyi jön. Fülvédő, bolyhos sapka, ezekre még egy usánkát felveszek, ezekre jönnek a kapucnik. Bolyhos combig érő bakancs. Ha mindennel kész vagyok, még a NASA-tól rendelt szkafanderemet is felveszem.
2023. nov. 29. 08:59
 3/20 A kérdező kommentje:
Nyári “gyermek” vagyok, 10 fok alatt szenvedek 😀. Mondtam is páromnak, hogy aktívan kezdjünk gyűjteni kőkeményen, hogy tudjunk menni egy olyan európai országba, ahol 20 és 40 fok között van a hőmérséklet, nekem ez a förtelem nem való.
2023. nov. 29. 08:59
 4/20 anonim ***** válasza:
90%
Akkor készülj fel, jövő héten még hidegebb lesz. Egészségügyileg rendben vagy, nem vagy vérszegény? Erősítsd az immunrendszered, iktass be sok forró teát, meleg levest.
2023. nov. 29. 09:06
 5/20 anonim ***** válasza:
55%
Az, hogy mikor születtél semmi köze a hőérzetednek. Mikor kopik ki ez a tevhit a köztudatból...
2023. nov. 29. 09:10
 6/20 anonim válasza:
2 melegito nadrag 1 polo 1 pulover 2 kapucnis kabat
2023. nov. 29. 09:19
 7/20 anonim ***** válasza:
95%

Annyira nincs hideg.

Extra ruha nincs is rajtam.. sál, kapucni, kabát, pulcsi, póló és egy farmer, meg egy bakancs.

2023. nov. 29. 09:19
 8/20 anonim ***** válasza:
86%
Nem unod még naponta ezeket a "szörnyű hideg" provokatív kérdéseket?
2023. nov. 29. 09:22
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Van rajtam egy vékony farmer, egy rövidujjú, meg egy átmeneti kabát, ezzel tökéletesen meg is vagyok
2023. nov. 29. 09:29
 10/20 anonim ***** válasza:
*ha nagyon fúj a szél akkor azért össze szoktam cipzározni a kabátot.
2023. nov. 29. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!