Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy mentek ki a szabadba...

Hogy mentek ki a szabadba ezen a hideg téli időben? Miket húztok fel? hogy öltöztök?

Figyelt kérdés
2023. nov. 27. 20:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Bakancs, vastag magasszárú pamut zokni, valamilyen színben passzol farmer a felsőmhöz, boxer, póló, egy kapucnis pulcsi, sál, kukás sapka, egy elegáns szőrmés kabát és egy közepes kesztyű. Természetesen a kapucnimat felhúzom.
2023. nov. 27. 20:34
 2/9 anonim válasza:
96%

Alaszkából költöztünk ide mert egyik szülőm ott élt anyu is oda ment ki.

Nekem a -40-50 fok a hideg.

Most puloverben mászkálok kinn nekem ez lightos őszi idő.

2023. nov. 27. 20:39
 3/9 anonim ***** válasza:
42%
Meleg nadrág, zokni, bakancs, felső, melegebb felső, és még egy réteg, téli kabát, sapka és kesztyű
2023. nov. 27. 20:48
 4/9 anonim válasza:

Zokni, vízálló cipő, futónadrág, póló, pulcsi, mellény, sapka. Ez a kutyasétáltató szett, 2-3 órát elvagyok ebben, közben pedig mozgok valamennyire. Ha hidegebb lesz, veszek fel kesztyűt és sálat is, nagyon hidegben meg lecserélem a futónadrágot vastagabbra, de azt annyira nem szeretem, mert kevésbé tudok benne szabadon mozogni.

Irodába/egyetemre meg ugyanazt veszem fel, mint nyáron (hosszú fekete nadrág, blúz) csak csizmával, kabáttal, 0 fok alatt kardigánnal, sállal, sapkával. Harisnyát nadrág alá és a vastag zoknit rühellem.

2023. nov. 27. 21:33
 5/9 anonim ***** válasza:
21%

Ha kérdést írtál ki ide, akkor minimum 16 éves vagy, egyébként is, amíg szüleiddel laksz, ők nyilván adnának tanácsot vagy éppenséggel meg is mondanák, mit KELL felvenned.

Ha viszont felnőtt emberként ezt nem tudod magad eldönteni, akkor teljesen, reménytelenül életképtelen vagy.

2023. nov. 27. 21:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs még olyan hideg...

Ma ez volt rajtam: farmer, póló, normál zokni (nem vastag, nem vékony), sportcipő (nem bundás), téli kabát. Ennyi, nem fáztam. Húsz perc sétához ez nekem pont jó volt, de szerintem hosszabb időre is megfelelő lett volna, ha nem ácsorog egy helyben az ember.

2023. nov. 27. 22:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Sportcipő, bokazokni, farmer, ujjatlan top, pulcsi, kabát. Ennyi. Ha nem fúj a szél, nincs még hideg. Sapkát, sálat soha nem hordok, kesztyűt nagyon elvétve. A kabátot is csak szélben szoktam összehúzni, mivel úgyis van pulcsi alatta, de pl pulcsit ezelőtt sosem hordtam kabát alá (nyilván akkor összehúztam), most csak azért, mert a mostani munkahelyen nincs olyan meleg (sűrűn nyitogatnak 1-2 ajtót) és inkább pulcsiban vagyok, mint pólóban.
2023. nov. 27. 23:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Farmer, tornacipő, télikabát (alatta csak póló). Nincs még olyan durva hideg.
2023. nov. 28. 20:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Platform csizma vagy bakancs, hosszú sztreccs “alsónadrág”, magas derekú trapéz vagy bootcut nadrág, garbó, pulóver, kabát, sál, kesztyű, sapka, ami védi a fülemet, mert extrém gyorsan be tud gyulladni a hidegben.
2023. nov. 28. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!