Hogy mentek ki a szabadba ezen a hideg téli időben? Miket húztok fel? hogy öltöztök?
Alaszkából költöztünk ide mert egyik szülőm ott élt anyu is oda ment ki.
Nekem a -40-50 fok a hideg.
Most puloverben mászkálok kinn nekem ez lightos őszi idő.
Zokni, vízálló cipő, futónadrág, póló, pulcsi, mellény, sapka. Ez a kutyasétáltató szett, 2-3 órát elvagyok ebben, közben pedig mozgok valamennyire. Ha hidegebb lesz, veszek fel kesztyűt és sálat is, nagyon hidegben meg lecserélem a futónadrágot vastagabbra, de azt annyira nem szeretem, mert kevésbé tudok benne szabadon mozogni.
Irodába/egyetemre meg ugyanazt veszem fel, mint nyáron (hosszú fekete nadrág, blúz) csak csizmával, kabáttal, 0 fok alatt kardigánnal, sállal, sapkával. Harisnyát nadrág alá és a vastag zoknit rühellem.
Ha kérdést írtál ki ide, akkor minimum 16 éves vagy, egyébként is, amíg szüleiddel laksz, ők nyilván adnának tanácsot vagy éppenséggel meg is mondanák, mit KELL felvenned.
Ha viszont felnőtt emberként ezt nem tudod magad eldönteni, akkor teljesen, reménytelenül életképtelen vagy.
Nincs még olyan hideg...
Ma ez volt rajtam: farmer, póló, normál zokni (nem vastag, nem vékony), sportcipő (nem bundás), téli kabát. Ennyi, nem fáztam. Húsz perc sétához ez nekem pont jó volt, de szerintem hosszabb időre is megfelelő lett volna, ha nem ácsorog egy helyben az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!