Gimis lányok! Benneteket zavar, ha a pasik (köztük a tanárok is) megbámulnak benneteket az iskolában és az utcán is matrózblúzban? Mit húztok hozzá, ha szexik akartok lenni benne?
Figyelt kérdés
2023. nov. 26. 21:59
1/14 anonim válasza:
Újabb kiéhezett kéjenc kérdését láthatjuk.
2/14 anonim válasza:
Gimis lányok, ha erre válaszoltok, elég gusztustalan privátokat fogtok kapni.
3/14 anonim válasza:
A matróz blúz kötelező viselet, csak úgy mondom. Nem azért viseltük, vagy viselik, mert be akartuk/ják indítani néhány perverz fantáziáját.
5/14 anonim válasza:
4. Csak a magad nevében beszélj! Köszi!
6/14 anonim válasza:
Nem hordtam. Lesz4rtam hogy kötelező a matróz blúz+ szoknya. Nem hordok szoknyát ès ez a fillères anyagú matróz blúz csak kidörzsölte a bőrömet (egyszer vettem fel). Fenyegetőzött az igazgató, de nem kaptam èrte soha semmit. Sima lezser fehèr inget hordtam fekete farmernadrággal.
7/14 anonim válasza:
6. Aha..., tehát az igazgató a faX, mert betartatna egy iskolai hagyományt, és mert a legfosabb anyagú ruhát viselted? Értem...
8/14 anonim válasza:
Persze hogy megbámulják őket, hisz elég nevetséges ruházat egy férfi tengerészeti egyenruha iskolában, ráadásul egy nőn.
Szexi? Ugyan, ez inkább taszító.
9/14 anonim válasza:
8.
Csak a magad nevében beszélsz, ugye? Miért lenne ez taszító? [link]
Szerencsére felénk látok jó pár iskolai formaruhás ázsiai lánykát, kis kawaii ínyencségek. :)
10/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!