A barátom(25 f) szeretne hordani a futónacikat utcára. Nyáron is hordott utcán biciklisnadrágot magában. Nekem tetszik, Nektek vélemény? /26L/
19 vagyok barátod azért bizonytalan magában mert vitaja magában hogy eszt fel veszi akkor mit gondolnak utcán vagy haverok ismerösök stb
ismerös érzés.
ha ma is eszt hordta akkor mire vár ahogy fenti válaszban irtam mások véleménye mit számit.
f 28
Ha ez kényelmes neki nyugodtan hordja. De azért hozzá kell tenni higy ezek a nadrágok szabadidő nadrágok. Tehát kiugrani a boltba, kutyát sétáltatni vagy csak simán sétálni benne, sportolni a környéken oké.
Munkába menni benne nem oké. Nyilván munkahely válogatja, hogy mit kell hordani a dolgozóknak az öltönytől a farmer pólóig... De azért farmernál alább szvsz nem illik adni egy munkahelyen.
Ha kellemetlenül érzi benne magát, akkor ne hordja. Ha kényelmes és nem zavarja, akkor rendben van.
Amúgy számomra is szokatlanul hangzik. Ez férfiaknak azért előnytelen, mert az ágyék részre ha ráfeszül, többet mutat, mint amire egy átlag utcai ember kíváncsi... Én speciel nem akarom látni, hogy a szomszéd Janinak mekkora amikor kimegyek az utcára. :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!