A barátom(25 f) szeretne hordani a futónacikat utcára. Nyáron is hordott utcán biciklisnadrágot magában. Nekem tetszik, Nektek vélemény? /26L/
#2-es vagyok.
Igen pont ezért kérdem hogy télen mivel hordja a feszülős futónacikat.
Mivel ezek úgy mutatnak jól ha felül fazonban hozzá illő feszülős sportfelső van rajta, futócipővel.
De mivel nem sportoláshoz hanem sima utcai ruházatnak hordaná, így nem mozog közben aktívan, és akkor nem elég hozzá a feszülős sortfelső, mert megfázik. Ha meg felvesz hozzá egy télikabátot hogy ne fázzon, az úgy bénán néz ki. Tapasztalatból mondom, én is kipróbáltam ezeket.
Komolyan érdekel, hogy végül milyen szerelésben ment ki, mit vett fel hozzá ami jól is néz ki, amivel jó az összhatás.
Tavasszal más a helyzet ha már jó idő van, akkor simán lehet tetőtől talpig feszülősben cuccban mászkálni. Én is szoktam, különösebben meg sem néznek, valószínűleg azt gondolják hogy éppen sportolás közben vagyok, csak most kicsit pihenek, azért nem futok éppen.
Hát végülis még akár jól is nézhetett ki ebben a szerelésben.
Viszont magamon furán érzem ha alul feszülős futónaci, felül meg nem sportos hanem utcai felső van. Magamon azt szeretem amikor alul-felül egyforma a fazon. Ha alul full feszes a gatya, akkor felül is full feszes a felsőm, így érzem jól magam. De ez meg így télen utcára nem játszik, mert megfagyok. Sportolni persze ilyenkor is jó ha mozgok közben aktívan, mert akkor kimelegszek és nem fázok.
Amúgy támogatom hogy fiúk is nyugodtan járjanak ilyen szerelésekben amikor az idő engedi. Én is szeretem hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!