Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A barátom(25 f) szeretne...

A barátom(25 f) szeretne hordani a futónacikat utcára. Nyáron is hordott utcán biciklisnadrágot magában. Nekem tetszik, Nektek vélemény? /26L/

Figyelt kérdés

2023. nov. 25. 20:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

#2-es vagyok.

Igen pont ezért kérdem hogy télen mivel hordja a feszülős futónacikat.

Mivel ezek úgy mutatnak jól ha felül fazonban hozzá illő feszülős sportfelső van rajta, futócipővel.

De mivel nem sportoláshoz hanem sima utcai ruházatnak hordaná, így nem mozog közben aktívan, és akkor nem elég hozzá a feszülős sortfelső, mert megfázik. Ha meg felvesz hozzá egy télikabátot hogy ne fázzon, az úgy bénán néz ki. Tapasztalatból mondom, én is kipróbáltam ezeket.

Komolyan érdekel, hogy végül milyen szerelésben ment ki, mit vett fel hozzá ami jól is néz ki, amivel jó az összhatás.

Tavasszal más a helyzet ha már jó idő van, akkor simán lehet tetőtől talpig feszülősben cuccban mászkálni. Én is szoktam, különösebben meg sem néznek, valószínűleg azt gondolják hogy éppen sportolás közben vagyok, csak most kicsit pihenek, azért nem futok éppen.

2023. nov. 26. 22:16
 12/26 A kérdező kommentje:
Igen, előzővel egyet tudok érteni. Én azt is meg tudom érteni, ha valakinek nem tetszik ez a nadrág, tényleg nagyon ritkán szoktak ebben lenni a srácok, tehát inkább az a meglepő, ha valaki felveszi, mert nem mindennapi. Egyébként atléta, fölé póló, Polár pulóver és rá mellény, meg egy fekete Reserved futógatya, alatta egy másik futónadrág, Adidas sportcipő volt rajta, így nem fázott. Szerintem döntse el mindenki, hogy szeretné-e hordani vagy sem. Az nekem sem tetszene, ha mindig ebben lenne, mert azért ennél csinosabban is fel lehet öltözni, de úgy gondolom, hogy néha simán belefér.
2023. nov. 26. 22:27
 13/26 anonim ***** válasza:
88%

Hát végülis még akár jól is nézhetett ki ebben a szerelésben.

Viszont magamon furán érzem ha alul feszülős futónaci, felül meg nem sportos hanem utcai felső van. Magamon azt szeretem amikor alul-felül egyforma a fazon. Ha alul full feszes a gatya, akkor felül is full feszes a felsőm, így érzem jól magam. De ez meg így télen utcára nem játszik, mert megfagyok. Sportolni persze ilyenkor is jó ha mozgok közben aktívan, mert akkor kimelegszek és nem fázok.

Amúgy támogatom hogy fiúk is nyugodtan járjanak ilyen szerelésekben amikor az idő engedi. Én is szeretem hordani.

2023. nov. 26. 22:41
 14/26 A kérdező kommentje:
Én is támogatom! Néha azért lehet látni, lehet majd egyszer divatba jön. Barátomnak is kényelmes, meg tetszik, akkor hadd hordja. Szerintem semmi kivetnivalót nincs benne, csak még nem megszokott. Egyébként a felső is sportosnak hatott. Holnap megyünk úszni, szerintem akkor is ebbe jön. Nem tudom, hogy Te hol laksz, de szerintem nagyobb városokban nem foglalkoznak ezzel.
2023. nov. 26. 22:53
 15/26 anonim ***** válasza:
51%
😂😂😂😂😂😂😂😂
2023. nov. 27. 06:32
 16/26 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, te nem szereted hordani? Rajtatok lányokon kifejezetten jól mutat ez a feszülős nadrág.
2023. nov. 27. 08:58
 17/26 A kérdező kommentje:
De szeretem és szoktam is
2023. nov. 27. 09:19
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Férfiak valójában inkább sportoláshoz használják, de nyugodtan viselhetnék ők is. Mi lányok szívesen hordjuk, én is nagyon szeretem, nyáron csak ebben vagyok. Nyilván nem mindenkinek tetszik (mint ahogy másról is elmondható ugyanez), de az hogy ciki meg hogy nem utcára való és közönséges, nos az ilyen ósdi begyepesedett véleményekkel egyáltalán nem kell foglalkozni. Kényelmes és ennél fontosabb szempont nincs. Hordjátok te és a párod is nyugodtan.
2023. nov. 27. 09:35
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
ha szereted igazán barátodad mindegy hogy mit vesz fel akkor mások véleménye nem számit.
2023. nov. 27. 14:19
 20/26 A kérdező kommentje:
Persze, hogy szeretem, csak látom, hogy bizonytalan magában, azért kérdeztem meg, kell neki a megerősítés, de amúgy van annyi önbizalma, hogy hordja, mert ma is ez volt rajta.
2023. nov. 27. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!