Lányok, nők miért hordtok tangàt? Magatok miatt vagy a trend miatt?
Figyelt kérdés
2023. nov. 8. 05:56
11/27 anonim válasza:
Én egyáltalán nem tatom furának a kapcsolatunkat. 120 km-re lakunk egymástól 3 hetente látjuk egymást egy hétvégére és teljesen hétköznapi kapcsolatot ápolunk egymással.
12/27 anonim válasza:
Cseppet sem az van, hogy tangafétised van, és nem lett volna elég azt hazudnod, hogy a "barátnőd" szexinek érzi magát, anyádat is be kellett venni a buliba.
13/27 anonim válasza:
Minden amit állítasz rosszul gondolod velem kapcsolatban. Először is leszögezném, hogy egyáltalán nincs tangafétisem, a másik meg az, hogy nem hazudok. A barátnőmet valóban megkérdeztem arra, hogy mi célból visel tangát, de édesanyámat egyáltalán nem vontam be semmiféle buliba. A párjával beszélgettek erről, amikor elszólta magát a társaságomban.
14/27 A kérdező kommentje:
Nehogy már a női tangàn összepattanjatok😄
Jól néz ki és kész.
2023. nov. 8. 12:56
15/27 anonim válasza:
Kényelmes viselet ezért hordok tangàt.
16/27 anonim válasza:
Mert így nem pálik be a fenéklyukam.
17/27 anonim válasza:
ami szexi egy lányon, az ribis.
le lehet pontozni nyugodtan, de ez az igazság.
19/27 anonim válasza:
hát, ameddig csak otthon ribis egy lány a pasijával, addig nincs baj. 😀
20/27 anonim válasza:
Ribis a tanga ??😂😂😂 Akkor inkább legyek ribi mint egy b*szatlan zsémbes nő aki senkinek nem kell még saját magának sem😂
Ilyet is csak azok a megnyomorodott nők mondanak akik arra büszkék hogy rondák es dagadtak es ez ellen soha semmit nem is tennének😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!