Lányok, nők miért hordtok tangàt? Magatok miatt vagy a trend miatt?
Figyelt kérdés
2023. nov. 8. 05:56
1/27 anonim válasza:
Szerintem kényelmesebb,pl egy cica nadrágon nem látszik,hogy egy nagyobb bugyi van rajta..Meg szerintem szexi is,főleg a vörös.😌
2/27 anonim válasza:
Nekem a tanga kényelmes viselet, ezért hordom..
3/27 anonim válasza:
Első vagyok. Miért vagyunk le pontozva?😂😂😂
4/27 anonim válasza:
Párom miatt, illetve nyáron jobban szeretem.
5/27 anonim válasza:
Kényelmes + bizonyos ruhákon furán néz ki, ha átüt a bugyi vonala. Kb ennyi, nem magamutogatás miatt hordom.
6/27 anonim válasza:
Mert a pasiknak illúzió romboló, ha nem abba vagy, meg nekem kényelmesebb is.
7/27 anonim válasza:
Most gondolom le leszek pontozva, de én például nem hordok. Nekem iszony kényelmetlen, és egészségtelennek is tartom. Szerencsére a párom meg pont a franciabugyira bukik. :)
8/27 A kérdező kommentje:
Igen az nagyon jól tud kinézni.
Mutat is meg takar is.
Férfi szemmel nagyon jó.
2023. nov. 8. 11:13
9/27 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok nő, de a barátnőm, a nővérem és anyukám is elárulta egyszer, hogy azért veszik fel, mert szexinek érzik benne magukat és ad egyfajta pozitivitást az önbizalmuknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!