Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Utaztatok már el mezítláb?

Utaztatok már el mezítláb?

Figyelt kérdés
A férfi akivel összejöttem némiképp lábmániás és izgatná ha mezítláb mennék el vele pár napra valami szép helyre.

2023. nov. 6. 08:21
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
10-es nem zavar igazából hétköznap is csinos nyitott magassarkúba járok nem gond annyira ha fázik a lábam.
2023. nov. 6. 11:05
 12/26 anonim ***** válasza:
92%
Eddig milyen tapasztalatod van a mezítláb járással? Próbáltad rövidebb távon? Nem okozott gondot? Mi volt a leghosszabb táv? Mi volt a leghidegebb?
2023. nov. 6. 11:39
 13/26 A kérdező kommentje:
Van vele élményem legutóbb a hosszú hétvégén voltam mezítláb minden napot akkor is az ő kedvéért. Leghidegebb az egy szilveszteri buli után mikor a cipőt levettem hazafele mert borzalmasan fájt tőle a lábam. Gondot nem okozott egyik ilyen alkalom se :)
2023. nov. 6. 11:45
 14/26 anonim ***** válasza:
88%
Kezdek arra gyanakodni, hogy a kérdező maga a lábfétises holdkóros.
2023. nov. 6. 11:55
 15/26 anonim ***** válasza:
87%
#14 én is. Egy nő nem vélekedik így erről,mondom ezt nőként. Nincs ellenemre a lábfétis,sőt van is hasonló élményem,de ez már annyira túlzott,amire csak egy fétises PASI képes.
2023. nov. 6. 12:18
 16/26 anonim ***** válasza:
54%

A kérdésben említett 2 személy egy és ugyanaz. Ilyen hülye férfi amúgy sincs, aki azt akarja, hogy a csaja órákig mezítláb utazzon végig a fél országon meg tapicskolja a betont, meg a kutyaszart. Még nyáron sem.

Minden nap jön valami dilis - vagy lehet, hogy mindig ugyanaz - akit novemberben is az izgat, hogy hogyan néz ki a meztelen láb és hol lehetne vele korzózni.

2023. nov. 6. 18:40
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy barátnőm, akivel kapcsolatunk elején voltunk még, mikor a Balatonon nyaralunk. Megkérdezte, hogy zavarna-e, ha mezítláb jön. Még nem tudta rólam, hogy lábfétisitszta vagyok, ezért nagyon örültem neki. Mezítláb jött mindenhova, sétálni, vásárolni, vonatra is felszállt így.
2023. nov. 20. 10:27
 18/26 A kérdező kommentje:
17 köszönöm a válaszod lám létezik ilyen akkor is ha egyesek nem hajlandók elhinni.
2023. nov. 20. 11:51
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Nos, nekem is a mezítlábas csajok a gyengéim. Amúgy többen vagyunk, mint gondolnád.

Amikor ismerkedtem, mindig felmértem a terepet, hogy az illető mennyire mezítlábas úgymond. Kb a következő kategóriák voltak:

1. Soha, semmilyen körülmények között (ők kevesen voltak és hamar végetért az ismerkedésünk)

2. Voltak, akik strandon, parkban hasonló helyeken szoktak, de utcán pl nem

3. A viszonylagos többség ment már az utcán mezítláb, de csak néhány alkalommal

4. Voltak, akik szívesen mezítlábaztak, gyakorlatilag keresték az alkalmat, de azért gátlásosak voltak (főleg ismerősök előtt nem mertek, nem mentek be így üzletekbe, vagy tömegközlekedésre), egyébként még ōk is relatív sokan voltak.

5. Voltak az extrém mezítlábasok, akik elmentek otthonról cipő nélkül, tömegközlekedtek, boltba bementek stb. Tök természetes volt ez nekik. Na de az ilyen nagyon ritka, talán 1000-ből 1.

Amit még észrevettem, hogy a korral romlik az arány. Tizenévesen még egész sokan csinálják, 30 felett már szinte senki.

2023. nov. 20. 21:24
 20/26 anonim ***** válasza:

19.

"30 felett már szinte senki."

Előbb-utóbb benő mindenki feje lágya. Még majd talán egyszer a tied is.

2023. nov. 20. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!