Utaztatok már el mezítláb?
A kérdésben említett 2 személy egy és ugyanaz. Ilyen hülye férfi amúgy sincs, aki azt akarja, hogy a csaja órákig mezítláb utazzon végig a fél országon meg tapicskolja a betont, meg a kutyaszart. Még nyáron sem.
Minden nap jön valami dilis - vagy lehet, hogy mindig ugyanaz - akit novemberben is az izgat, hogy hogyan néz ki a meztelen láb és hol lehetne vele korzózni.
Nos, nekem is a mezítlábas csajok a gyengéim. Amúgy többen vagyunk, mint gondolnád.
Amikor ismerkedtem, mindig felmértem a terepet, hogy az illető mennyire mezítlábas úgymond. Kb a következő kategóriák voltak:
1. Soha, semmilyen körülmények között (ők kevesen voltak és hamar végetért az ismerkedésünk)
2. Voltak, akik strandon, parkban hasonló helyeken szoktak, de utcán pl nem
3. A viszonylagos többség ment már az utcán mezítláb, de csak néhány alkalommal
4. Voltak, akik szívesen mezítlábaztak, gyakorlatilag keresték az alkalmat, de azért gátlásosak voltak (főleg ismerősök előtt nem mertek, nem mentek be így üzletekbe, vagy tömegközlekedésre), egyébként még ōk is relatív sokan voltak.
5. Voltak az extrém mezítlábasok, akik elmentek otthonról cipő nélkül, tömegközlekedtek, boltba bementek stb. Tök természetes volt ez nekik. Na de az ilyen nagyon ritka, talán 1000-ből 1.
Amit még észrevettem, hogy a korral romlik az arány. Tizenévesen még egész sokan csinálják, 30 felett már szinte senki.
19.
"30 felett már szinte senki."
Előbb-utóbb benő mindenki feje lágya. Még majd talán egyszer a tied is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!