Házibuliba miniszoknya mezítláb okés?
Attól függ, milyen a helyszín és hogy vannak öltözve a többiek. Olvastam véleményeket, hogy otthon tartott események esetén mennyire rontja a megjelenést, ha amúgy csinosan felöltözve cipő nélkül vagyunk, mivel a cipő is része az öltözetnek. Hölgyeknél egy különösen érdekes, mivel egy csinos magassarkú cipő nagyon fel tudja dobni a kinézetet.
Házibuliba azonban csinosan, de lazábban öltöznek az emberek, mint egy más rendezvényhelyszínre. Közelebb áll a kényelmes otthoni öltözethez. Ebbe szerintem belefér az, hogy ha az adott háznál ez a szokás, mezítláb legyenek a vendégek. Ugyanígy egy kerti partin, egy csinos nyári ruha mezítláb nagyon kellemes lehet. Szerintem a jó bulizós vagy partiruha olyan, ahol nem a ruha vonja magára a figyelmet, hanem a lány szépségére, alakjára irányítja a figyelmet. Egy vidám miniruha vagy miniszoknya toppal ilyen helyen mezítláb nagyon szexi tud lenni. Különösen akkor, ha magassarkúban érkezel meg, amit kicsit rájátszva leveszel megérkezéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!