Házibuliba miniszoknya mezítláb okés?
Figyelt kérdés
Meghívtak egy buliba lesz ott egy pasi is aki tetszik arra gondoltam így sexy lennék felfigyelne rám. Mit szóltok hozzá? :32023. okt. 14. 00:18
11/39 anonim válasza:
En biztos nem vennek harisnyat. Nincs hideg egyaltalan
12/39 anonim válasza:
11, mert nylonharisnyát, neccet azt hideg miatt hordanak? 😉
13/39 A kérdező kommentje:
11-es en se veszek sztem sincs hideg.
2023. okt. 14. 20:43
14/39 anonim válasza:
En telen is hordok neccet szerintem.kibirhato. kislyuku es messzirol nem is letcik hogy necc. Mintas neccet is szivesen hordok.
15/39 anonim válasza:
Erről ez a jelenet jut eszembe😅:
A miniszoknya lehet aranyos, szexi, meg k***ás. Szabástól függ. Azért érdemes időjárásnak megfelelően öltözködni. Attól, hogy nincs hideg, még meleg sincs. Ha meg csak a lábaid mutogatásával tudod felhívni a figyelmét, akkor nem ő a megfelelő.
Az meg mi, hogy mezítláb? Cipőben, zokni nélkül, vagy úgy érted, hogy cipőt sem vennél? Ez utóbbi után bolondnak gondolnálak.
16/39 anonim válasza:
Hogy sikerult a buli? Vegul mezitlab voltal?
17/39 A kérdező kommentje:
16: Jól sikerült igen. Mezítláb voltam. Egyáltalán nem volt hideg. Elértem a célomat is.
Köszönöm mindenkinek a véleményét már aki nem rosszindulatból írt! :3
2023. okt. 15. 09:27
19/39 anonim válasza:
Tegnap Balatonon is lehetett miniben lenni harisnya nelkul olyan jo ido volt ejjelig
20/39 A kérdező kommentje:
17 igen.
2023. okt. 15. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!