Házibuliba miniszoknya mezítláb okés?
Figyelt kérdés
Meghívtak egy buliba lesz ott egy pasi is aki tetszik arra gondoltam így sexy lennék felfigyelne rám. Mit szóltok hozzá? :32023. okt. 14. 00:18
21/39 anonim válasza:
És koszos talppal voltál végig?
22/39 A kérdező kommentje:
21 a jó idő miatt kertbe voltunk szinte végig így nem okozott gondot.
2023. okt. 15. 11:46
24/39 anonim válasza:
*Elértem a célomat is.*
tehát megbaxtak. ami neked szégyen, a pasinak siker
26/39 A kérdező kommentje:
24: van amikor ha nem szólalsz meg bölcsebb maradsz. Nem baxtak meg de okés.
2023. okt. 15. 22:08
28/39 anonim válasza:
Hát kerti parti esetében tud izgató lenni :) Ha pedig kicsit lábfétises is, mint én, akkor biztos tetszeni fog neki. Ilyen esetben pedig nem szempont, hogy mennyire van hideg hozzá. Illetve nekem például annál jobban bejön, minél hidegebb van. :)
29/39 A kérdező kommentje:
28: igen kertbe voltunk végül, de nem volt hideg. Lesz még buli nemsokára most már lehet hidegebb lesz.
2023. okt. 21. 17:54
30/39 anonim válasza:
Milyen lábbeliben érkeztél meg?
Eleve mezítlábas szandál vagy saru? Vagy esetleg ott vetted le a zoknit/harisnyát? Én az előbbit ajánlom ilyenkor, hiszen akkor látják, hogy azért vagy mezítláb, mert olyan lábbeliben érkeztél, de ha zárt cipőben érkezel és ott veszed le a zoknit, azt már lehet, hogy furcsálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!