Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek 18 éves férfiként...

Szerintetek 18 éves férfiként túl komolyan öltözködöm, ha az elegáns ingeket és nadrágokat szeretem, nem a farmert, kapucnis pulóvert, meg a baseball sapkát?

Figyelt kérdés

Mérnökin egy csomó szaktárs szerint túl komolyan öltözködöm. Oké, baseballsapkát sokan nem hordanak, de az előbbi kettő általános a megjelenésükben.

Én viszont így érzem jól magam és mondtam, hogy ezt szeretem, de mindig előjön ez a téma. Szerintük lányoknál ez nem vonzó, viszont nőkkel, akikkel beszéltem, sohasem mondták ezt.

Nők, ti mit gondoltok erről? Melyik öltözet kelti fel a figyelmeteket egy férfin?

2023. nov. 1. 11:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

#5. válaszoló vagyok, ne írjatok kérlek több privátot.

Én és a barátnőim is hasonlóan öltözködtünk, nyilván azért nem tetszettek nekünk a srácok melegítőben, míg akik normálisan fel voltak öltözve igen.

És nem szeretnék ismerkedni senkivel, pláne, hogy sehol sem írtam le a korom.

2023. nov. 2. 12:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Az a fontos, hogy te jól érezd magad. De egyébként sokaknak bejön az elegáns öltözet.
2023. nov. 4. 12:46
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejön a laza elegancia pasikon, szeretem ha inget vesznek fel.
2023. nov. 9. 21:25
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm, jó olvasni ezeket a válaszokat, élőben én is azt tapasztalomn, hogy inkább imponál a nőknek. Persze, hogy nem fogok ezen változtatni, mert ez vagyok én, csak kíváncsi voltam, hogy mások mit gondolnak.

Tuti, hogy 50 évesen is jobb ízlésem lesz a fentieknél, kedves egyik válaszoló.

2023. nov. 10. 18:32
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mondjuk ha minden hétköznap öltönynadrág, öltönyingben van valaki az azért sok.

De ha ilyen sportosan elegánsra gondolsz az nagyon bejön a srácokon :). Mondjuk egy chino nadrág, hozzá egy jó szabású ing betűrve az nagyon jól néz ki, főleg ha laza hatása van, nem nyakig begombolva. Ha meg az ujjait is feltűröd az nagyon bejövős tud lenni ;).

2023. nov. 10. 19:37
 16/19 A kérdező kommentje:

15-ös: Nem, nem vagyok ügyvéd, vagy politikus, ilyen stílust hordok:

[link]

2023. nov. 10. 19:56
 17/19 anonim válasza:
100%
Legjobb haverom is így öltözködik, én meg bőrgatyás ősrocker vagyok, érdekes kontrasztja van mikor együtt megyünk valahová, de mindketten azt valljuk, a lényeg, hogy TE jólérezd magad a bőrödben, semmi más nem számít.
2023. nov. 10. 20:37
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Koravén
2023. nov. 12. 12:26
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
#15 vagyok, nekem nagyon bejön ez a stílus, járhatna több srác is ilyesmi öltözetben ;)
2023. nov. 12. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!