Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, nektek mennyire jön be, ha egy pasi szeret baseball-sapkát hordani?

Figyelt kérdés
Milyen mértékben dob egy pasi külsején, fizimiskáján a baseball-sapka? Mi a véleményetek erről?

2018. márc. 16. 10:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Pont annyit, mint az hogy milyen zokni van rajta.. Vagy hogy mit evett elöző nap.
2018. márc. 16. 10:57
 2/14 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem egy érett felnőtt férfin nevetséges, persze a külsejétől, stílusától függ.

Ha a párom viselné speciel, idétlen lenne. Amúgy sem vagyok oda érte.

2018. márc. 16. 11:18
 3/14 anonim ***** válasza:

Enrique Iglesias jutott erről a kérdésről eszembe, neki például jól áll. :D

De a páromon én sem tudom elképzelni egyáltalán. Ha valakinek olyan a stílusa, akkor állhat jól neki, de ettől számomra nem lesz se több, se kevesebb. Az csak egy sapka, amit hord. Max megállapítom, hogy neki jól áll és ennyi.

2018. márc. 16. 12:04
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem önmagban gáz a baseball-sapka, de ezen nem múlna.
2018. márc. 16. 12:13
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mivel csak ilyen seggig érő gatyás wannabe rappereken tudom elképzelni, az nagyon nem a típusom. Nem dob rajta, nem tetszik.
2018. márc. 16. 12:33
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem baj az, ha szereti viselni, csak ne annyira szeresse, mint Vujity Tvrtko.
2018. márc. 16. 12:35
 7/14 anonim ***** válasza:
Van akinek jól áll, van akinek nem. Ha jól áll neki akkor hordja, de nem ez miatt fog megtetszeni nekem egy pasi, hogy hord-e baseball sapkát vagy sem.
2018. márc. 16. 12:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Baseball-pályán pl teljesen jó. Az operában nem.
2018. márc. 16. 12:45
 9/14 anonim ***** válasza:
Ugyanannyira magánügy, mint egy csaj öltözködése.
2018. márc. 16. 13:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Fiatal pasikon jól mutat,30 felettieken röhejes.
2018. márc. 16. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!