Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nálatok miért 99%-ban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok miért 99%-ban kiesős egy pasi, ha neten rátok ír?

Figyelt kérdés

tinderen, facebook... néhányan ki is kötitek, hogy "nehogy rám írj facebook-on.

De miért ennyire kiesős nektek mindenki? Vagy ijesztő? Azért, mert a másik is csak társat keres? Hogy lehet az, hogy nálatok ennyire nem tudja egy pasi felkelteni a figyelmet?

2018. márc. 11. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
2018. márc. 11. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:
23%

Inkább itt ismekedjél, nagyobb sikered lesz, ha sok pénzed is van hozzá. :D

beszamolok.hu

2018. márc. 11. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól senki nem lesz nálam kiesős, mert neten ír rám. Más miatt válik valaki kiesőssé.
2018. márc. 11. 22:11
 4/5 anonim ***** válasza:
45%
Ha Ryan Gosling vagy Chris Hemsworth irna rá a fb-on a nőkre, egyik sem esne ki. :D
2018. márc. 12. 00:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Írtak már rám facebook-on. Ezzel nem is volt semmi gond. Megkérdeztem ki ő mi ő,ismerem e. Természetesen nem. Hát elkezdtem beszélgetni. Vagy próbáltam... Sokan az értelmes kommunikációig nem jutnak el csak a "mizu?"-ig aztán hosszú szünet. (Holott elvileg ő akar ismerkedni) Aztán ott volt az alpári,egybites "teccő,kő kóla?" féle állattípus is. A harmadik fajta meg a mindenféle szexuális felkérésekkel nyitó,perverz pucér kepet kérő/mutogató egyén. Nagyon ritka volt,hogy értelmes fiú jelölt be és azza lehetett is beszélgetni. Szóval a rossz tapasztalat (mivel 100-ból kb 5-ször volt valaki normális) végett én már egy senkit nem jelölök visdza akit nem ismerek vagy legalább egyszer nem láttam a környezetemben. Ez az oka (nálam).
2018. márc. 12. 05:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!