Fiuként miért ciki harisnyandrágot hordani?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés! Miért ciki a harisnya fiúknál??2023. nov. 1. 10:48
61/96 anonim válasza:
60.Pedig férfi vagyok,és ki is állok magamért!
Teveled meg az a baj,hogy nem akarod megérteni, hogy a nejlonharisnya nekem nem jön be! És soha nem is fog,mert nem melegít olyan jól,mint a pamutharisnya,meg nem tartós,könnyen kiszakad!Csak hát te makacsul kötöd az ebet a karóhoz, hogy neked legyen igazad! De tudod mit! Hordjad csak szépen a kedves kis nejlonharisnyáidat,és engem,meg másokat hagyjál békén a hülye,üres dumáddal!
62/96 anonim válasza:
Nem ciki fiúknak a harisnyanadrág, szerintem fázni sokkal inkább ciki:)
63/96 anonim válasza:
Nekem sincsen semmi bajom a harisnyával. Sőt ellenkezőleg szeretem is. Mivel van neki lábfeje így nem kell a zoknival vacakolni. Itthon inkább ebben vagyok. Kényelmes és meleg is ráadásul. Én azt a bordázott pamut harisnyát szoktam fel venni.
66/96 anonim válasza:
65.
Az igazat megvallva, már több,mint 20 éve nem láttam a boltokban.Van ugyan pamutharisnya,de az sima felületű, és nem bordázott! Az van helyette,sajnos!Ráadásul már nem is magyar gyártmányú,szóval ha lehetne ilyet itthon kapni,az jó lenne!
67/96 anonim válasza:
És miért hiányzik ennyire a borda rá?
Attól lesz kényelmesebb?
69/96 anonim válasza:
Borda nélkül gondolom nem adja az "ovis kisfiúnak harisnyát kell hordania" érzést.
70/96 anonim válasza:
És nektek mi a gond azzal a fiú ilyen harisnyát hord?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!