Fiuként miért ciki harisnyandrágot hordani?
Én 38 éves nő vagyok,de például már nem először láttam egy srácot Pesten aki fehér bordázott,kötött harisnyanadrágot szokott hordani rövidnadrággal.Igen,pont olyan,mint amilyet oviban annakidején hordtunk mi is gyerekként.
Ma délelőtt szállt fel az Ecseri úton a 3.villamosra.Sötétkék kapucnis pulcsi,sötétkék rövidnadrág,és a fehér harisnyanadrág bolt rajta,amilyet az előbb említettem!
Leült,kényelmesen féltette a fülest,és elkezdte a zenét hallgatni.Én vettem a fáradságot,és megkérdeztem tőle hogy :
- Ne haragudj,semmi közöm hozzá,de már több alkalommal is így láttalak ebben a szériában,miért viselsz harisnyanadrágot?
Erre ahelyett,hogy elkúldött volna a francba, szépen bevallotta,hogy azért,mert neki ez jön be,nem tehet róla.Szerinte az erre a legjobb terápia,ha viseli ezeket,mert egy pszicháter se tuna neki jobb tanácsot adni!Azt is elmondta,hogy nős,a felesége is szereti ezeket a harisnyákat viselni.És elég szép gyűjteménye van belőle neki otthon,mindet külföldről rendelte.
Én azvelmondottak alapján gratuláltam neki,és azt mondtam neki,hogy viselje egészséggel!
14-es
Te már a múltkor is a villamoson láttad a harisnyás fiút és akkor is megkérdezted tőle. Hogyan is van ez?
15.
Lehet,sőt tény,hogy több alkalommal is láttam már azt a srácot,de én most kérdeztem meg tőle először. Aki akkor megkérdezte tőle át egy másik személy volt,én biztosan nem!
Szeva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!