Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan illik egy 40-es nőnek...

Hogyan illik egy 40-es nőnek öltöznie?

Figyelt kérdés
2023. nov. 1. 08:31
 1/3 anonim ***** válasza:
98%

A környezethez és az alkalomhoz illően. De ez bármilyen életkorra vonatkozik, csak 40 éves korára jó esetben már megtanulja az ember, hogy hol mi illik.

Szerintem öltözz úgy, ahogy jól esik és kényelmes neked. Nekem bejön, ha egy nő csinosan és nőiesen öltözik, de nem nekem kell tetszened, hanem magadnak és a párodnak. Azt meg te tudod, hogy mi tetszik neked / neki.

2023. nov. 1. 08:47
 2/3 anonim ***** válasza:
92%
Ahogy te jól érzed magad.
2023. nov. 1. 09:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az már alapvetően nem túl jó, ha célzottan 40 éves nőknek való ruhákat keresel. Ez azt jelenti, hogy öregesen akarsz öltözködni. Szerintem semmilyen különbségnek nem kellene lennie egy 30 és egy 40 vagy akár 70 éves nő öltözködése között. Miért akarják emberek magukra írni, hogy "öreg vagyok"?
2023. nov. 2. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!