Mennyire tetszik a lányoknak a rapper stílus?
Figyelt kérdés
Mármint: deszkáscipő, melegítő nadrág (egy kicsit letolva), combközépig érő póló, esetleg valami pulcsi rajta.
Olyan Eminemes rapper (nem pedig "dolláros",aranycuccos) stílus.
2010. okt. 19. 16:43
11/21 A kérdező kommentje:
Baseball sapkám nincsen, a havarokkal néha rappelgetünk egymásnak :D
2010. okt. 19. 17:46
12/21 anonim válasza:
ha illik hozzád, akkor jó, akár be is jön, bár mackónadrág ellenes vagyok, nagyon. de viszont akihez nem illik, azon iszonyat bénán néz ki, és helyből elkerülöm. :D
13/21 A kérdező kommentje:
Csak szimpla melegítő :D
2010. okt. 19. 18:04
15/21 anonim válasza:
nekem bejön és ha az arcod is renben van akkor akár lehetne köztünk valamii:D:D
16/21 anonim válasza:
nekem annyira nem jön be ez a stílus, de ez a saját problémám.attól még jól állhat neked ez a stílus.
inkább rasták,rockerek,punkok:)
17/21 anonim válasza:
ha az arcod renbe van akk bejön xD
de ha átváltanál bö farmerre /az is megy a rapper stilushoz/ akk sztem minden lánynak bejönnél na jo majdnem mindenkinek xd de nekem tuti
18/21 anonim válasza:
szánalmas. ;)
a deszkáscipő jó, ha nem gagyi.
19/21 A kérdező kommentje:
Bocsi de én nem azt kérdeztem, hogy mennyire vagyok szánalmas :)
2010. okt. 23. 19:56
20/21 anonim válasza:
nekem nagyon bejönnek a rapper srácok.....mivel énis rappet hallgatok
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!