Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » MIlyn stílus jön be a lányoknak?

MrQ kérdése:

MIlyn stílus jön be a lányoknak?

Figyelt kérdés

A lányoknak milyen stílus jön be?

Úgyértem ha valai szellemes vagy macsó vagy cuki vagy milyen?

Ide kivételese nem egykét szót várnék hanem kicsit bővebben kifejtenétek hogy egy kb 14 éves lánynak mi jön be?

Fiúk is írjanak ha van valami tapasztalatuk!

(14/f)

2010. jún. 11. 21:57
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Legyen kedves, figyelmes, ne legyen nagypofájú! Szerintem még nekik is a normális srácok jönnek be!
2010. jún. 11. 22:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem azokat a fiúkat, akik kedvesek, szóval tudnak tartani, érdeklődőek, jók a poénjaik. Olyan igazi, belevaló fiúkat. Az úgymond "csibész" alkat. Az bejövős. :)
2010. jún. 12. 00:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Én szeretem ha egy fiú szellemes, meg tud nevetettni nagyon vidám és életrevaló. Szeretem ha látszik rajta hogy szereti az életet, és jól szórakozik benne. Azt is kedvelem ha közben tud kedves lenni. Azt nem szeretem mikor mindenkivel behízelgően kedves, azmár olyan mű. És utálom ha el van szállva magától, ha már első ránézésre látszik rajta hogy zat várja hogypofára essek tőle.
2010. jún. 12. 10:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Egy fiú legyen kedves,törődjön a külsejével,lehessen vele jókat beszélgetni,ne legyen egoista, se nagyképű..
2010. jún. 12. 17:04
 5/10 anonim ***** válasza:
hát nekem /legyen kedves vicces bulizos de ne legyen tul tapados (K)
2010. jún. 13. 19:45
 6/10 anonim ***** válasza:
34%

Legyen vicces.:) Nekem a csőnacis fiúk tetszenek és nem érdekel ha le pontoztok..:(( szóval legyen csőnacis.:) legyen nagyon kedves figyelmes. Tudjak vele jót beszélgetni. Jófej legyen.

15/L

2010. jún. 13. 20:06
 7/10 anonim ***** válasza:
"saját magamat adom" stílus:D
2010. jún. 13. 21:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Húh. Én imádom, hogy egy fiú nagyon poénos, és egy szintig "hülye". (az a legjobb értelemben vett hülye, gondolom értitek mire gondolok.)

Lehet vele jókat dumálni, és hasonló legyen az érdeklődési körünk.

Meg nekem kissé csípős humorom van, és esetleg ezen ne sértődjön meg, mivel úgy se mondom komolyan.

És legyen játékos és vidám. Meg ha kell, fel tudjon határozottam és lépni. Tudja, hogy mit akar. Kb ezek a legfontosabbak nekem.

14/L

2010. jún. 13. 21:35
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem az emo srácok jönnek be..kicsit hosszabb,vasalt haj,répagatya*___* igényes legyen,vicces,lehessen vele jókat beszélni..
2010. jún. 14. 10:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Ezekszerint az nem fontos hogy erős legyen?
2010. jún. 14. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!