Mennyire tetszik a lányoknak a rapper stílus?
Figyelt kérdés
Mármint: deszkáscipő, melegítő nadrág (egy kicsit letolva), combközépig érő póló, esetleg valami pulcsi rajta.
Olyan Eminemes rapper (nem pedig "dolláros",aranycuccos) stílus.
2010. okt. 19. 16:43
2/21 anonim válasza:
Nekem :D
Egy kicsit én is az vagyok :D
16/L
3/21 anonim válasza:
Hááát azér atóól is függ hogy hogy nézel ki mármint az arcod
De ha az arcod rendben van akkor nem bejön ez a stílus :D
4/21 anonim válasza:
mármint azt akartam írni hogy nekem bejön
5/21 anonim válasza:
nekem nem jön be, de ez legyen az én problémám :) olyan legyél amilyen igazából szeretnél, mert a megjátszást hamar észreveszik a nők/emberek.
6/21 A kérdező kommentje:
Az arcom rendben van :DDD
2010. okt. 19. 17:07
7/21 anonim válasza:
Nem igazán, de attól még lehetsz helyes.
8/21 anonim válasza:
hát..nekem a mackonacis fiuk nem annyira jönnek be(legyen mackonadrágban otthon.énis csak itthon vagyok abba) nekem a farmernadrágos, sima egyszerű polos, pulcsis fiuk jönnek be(: de tényleg, olyan ruhába legyél, amilyenben szeretnél, ne olyanba amiben mondják(:
9/21 anonim válasza:
egyáltalán nem.. nekem az ,,eminemes" és az ,,aranydolláros" rapper is egy és ugyanaz nag yhülyeség ... csak az öltözzön be aki rappel is ... nagoyn gáz .. mondjuk sztem az még gázabb ha ilyen kicsit ,,hiphopos" már baseball sapka fordítva feltéve... +o(
10/21 anonim válasza:
Nekem semennyire, de ez csak annyit jelent, hogy jó eséllyel nem lennénk egymáshoz valók , biztos neked se jöönne be az én kicsitelegáns kicsitnőies kicsitazértlezseris kutyulék stílusom :DD
"a lányoknak", ez aranyos...
mindenkinek nem lehet tetszeni, erre ne hajts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!