Öltözködési tippek nagy fenékhez?
Nagy, kiálló fenékhez keresek öltözködési tippeket, linket, bármit. Mindenhol a fenék kerekítése, megemelése a cél, nekem arra nincs szükségem.
Az alakom NEM KÖRTE! Szemből nézve inkább téglalap, oldalról viszont olyan "polcos" a hátsó felem. A csuklóm, bokám meg extra vékony.
Ha eltakarom a hátsót a felsőmmel, úgy nézek ki mint egy bálna. Ha betűröm a nadrágba, akkor meg olyan mintha rám lenne ragasztva egy pót-kuffer.
Néhány kilót lehet hogy fogyni kéne, de amikor vékonyabb voltam, akkor is 108 cm volt a kerülete! Akkor is úgy néztem ki mint egy pálcika ember egy lecsúszott övtáskával. :D
Bár próbáltam szavakkal lefesteni az alakomat, de belátom hogy vannak vizuális emberek, itt a link:)
Elfogadtam a külsőmet, ha nem így lenne akkor fogyókúra tippeket meg plasztikai sebész ajánlásokat kérnék. Én csak szeretném az adottságaimhoz a lehető legjobb külsőt kihozni.
De nem vagyok túlsúlyos, csak a fenekem áll ki. 3-4 kiló plusz van rajtam. 167/67 vagyok.
Amikor 167/63 voltam, akkor volt 108 cm csak a fenekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!