Ez a szett a hétköznapokra?
Figyelt kérdés
Szívesen öltöznék fel hasonló módon, csak nem tudom, hogy milyen lenne a mindennapokra. Nagyon tetszik ez az összeállítás, csak nekem nagyon átlátszó a felső. Ilyen bőrnadrágom és csizmám az van, csak nem használtam még motorozáson kívül. Milyen felsőt vehetnék fel hozzá, ami hasonlóan csinos, nőies csak nem ennyire átlátszó? Szerintetek ízlésesen, és nőiesen be lehetne építeni a mindennapos viseletbe?
2023. okt. 15. 19:14
11/13 anonim válasza:
Teljesen jó.De bőrkabát passzolna hozzá,hogy teljes legyen.
13/13 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs vele, csak annyi a kikötés, hogy a csipkés felső alá vegyél fel fehér/fekete trikót, hogy ne a melltartód látszódjon ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!