Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok,őszre egy ilyen szett?

Lányok,őszre egy ilyen szett?

Figyelt kérdés
[link]

2023. aug. 7. 10:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%
Temetésre?
2023. aug. 7. 10:01
 2/18 A kérdező kommentje:
Akár🙂
2023. aug. 7. 10:04
 3/18 anonim ***** válasza:
89%
Mátrix-os. Amúgy a hashtag-ek és a leírás visszataszító, ennyire önző ne legyen már egy ember sem! Mit szólna, ha az ő bőréből csinálna bárki ruhát? Akkor is egy "sorry, not sorry" elég lenne?
2023. aug. 7. 10:05
 4/18 A kérdező kommentje:
Azt nem olvastam.Tényleg kemény.
2023. aug. 7. 10:10
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Uhh ez a hastag tényleg durva😶

Egyébként egyáltalán nem az én stílusom, akkor sem venném fel, ha nem bőrből volna

2023. aug. 7. 10:35
 6/18 anonim ***** válasza:
54%

Johet. Hosszu bundaim vannak. Ilyen borkabatom csak szoros belsovel van. Ilyen chanel taskaim vannak pont.

Magassarku kenyelmetlen. Amiatt nem hordok ilyen cipokat.

2023. aug. 7. 11:06
 7/18 Metionin ***** válasza:
93%
A kabát nem néz ki rosszul, a többi cucca szerintem borzalom. A posztoló megnyilvánulására inkább nem mondok semmit. Nem az a baj, hogy van rajta egy bőrkabát, nekem is van marhabőr bakancsom, hanem maga a megnyilvánulás kiált péklapátért. Az ilyen ember már nem tud mivel figyelmet felkelteni és azt hiszi, hogy ezzel ő most menő, holott csak szánalmas.
2023. aug. 7. 11:11
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
A kabát jól néz ki, napszemüveget én nem vennék fel hozzá, és lehet másmilyen csizmát választanék.
2023. aug. 7. 14:11
 9/18 A kérdező kommentje:
Milyen csizmát valasztanál hozzá?
2023. aug. 7. 15:21
 10/18 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Ezzel a csizmával már sztem túl sok, de amúgy nekem tetszik az ilyen kabi.

Egy lapos, térdig érő csizmával sztem jobb lenne, ez a combig érő magassarkú nekem sose tetszett, nehéz úgy párosítani, hogy ne legyen közönséges, ezzel a többi cuccal meg nagyon dominás.

2023. aug. 7. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!