Hogyan kell értékelni a sportcipőket?
Figyelt kérdés
Feltűnt, hogy nagy divatja, kultusza lett a sportcipőknek. Megnéztem pár videót, utánaolvastam kicsit a történelmüknek, de egyelőre még nem értem, miért hozza lázba az embereket. Valaki tartana nekem egy gyorstalpalót, hogy értsem, miért menőbb a Nike Air Force One mint az Adidas Ultraboost? Mire kell odafigyelni, amikor ránézek egy cipőre?2023. okt. 5. 20:18
1/2 anonim válasza:
Minél több menőnek tartott gyökéren van a neten annál menőbb. Kb ennyi.
2/2 anonim válasza:
Ennek a kettőnek az összehasonlítása azért egy kicsit sántít szerintem. Az Air Force 1982 (?) óta ismert, azóta klasszikussá, sőt, ikonikussá vált darab. A Boost technikval nagyot dobott az Adidas, de voltak (vannak?) korai nevetséges gyermekbetegségei. Más az irány, más a stílus, de ez is felkapott cipő, de az oka más. Véleményem szerint az a legfontosabb, hogy minden a maga helyén kell kezelni, nem lehet és nem szabad a Vans cipőket az Air Jordan-sorozattal egybevetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!