Szerintetek, hogy nézek ki? 20f Tudnátok értékelni? 10/
2019. márc. 6. 21:11
1/11 anonim válasza:
Hehe xd
Növessz szakállat xd
Mert a segg áll nem vicces xd jah de vicces xd
És a madárfèszek is elég taszító....
2/11 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy lány vagy ha meg igen max 15.körüli..
De milyen madárfészek ez egy stílus.
2019. márc. 6. 21:50
3/11 anonim válasza:
Te ismerős vagy nekem 😂 Szerintem ismerlek😂😂
4/11 anonim válasza:
Egyébként egy kis szakáll tényleg jól állna neked, nem csak az állad miatt, de alapból olyan az egész arcszerkezeted, meg idősebbé tenne, elég kölyökképű vagy. A hajad sem a legjobb választás, olyan, mintha hosszúkás lenne az egész fejed, mivel magas a homlokod, én kipróbálmék valami más fazont, esetleg olyat, ami kicsit takarja a homlokod. Nem 15, hanem 25N
5/11 anonim válasza:
Hát egy fodrász tényleg sokat javítana a helyzezen
6/11 anonim válasza:
Hajadismijen.
Stílus biza. Mint a szűk gatya kilógó bokácskával. Bohóc stílus.
8/11 A kérdező kommentje:
4-es köszi ez még jó tanács is lehet:D
7-es a te igényeid szerintem nem ahhoz igazodnak amire van is esélyed már nem azért XD
2019. márc. 7. 11:55
9/11 anonim válasza:
Valaki írta, hogy fiatalnak nézel ki, szerintem meg idősebbnek, 26-7-nek. (Nem sértésből, bár sok fiú örül, ha idősebbnek néz ki)
10/11 anonim válasza:
Figyelj kérdező az, hogy nekem milyen igényem és lehetősegem van, ahhoz nem sok közöd van. Véleményt kérdeztél én pedig írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!