Tally Weijlben vettem ajándékba egy felsőt, de nem lett jó a méret. Vissza lehet vinni, ha leárazott volt? Mert a blokkon az van rajta angolul, hogy a nem leértékeltet viheted vissza 30 napon belül.
Figyelt kérdés
2020. jan. 20. 20:36
1/4 anonim válasza:
Hàt ha a blokkra ez van írva, akkor így van!
2/4 A kérdező kommentje:
Jó, de a legtöbb üzletben nem ez a megszokott, én a cserében vagy a levásárlásban is benne vagyok, nem ragaszkodom a visszatérítéshez... igazából az érdekelne, hogy valakinek volt-e tapasztalata úgy, hogy leárazott terméket vitt vissza TW-be?
2020. jan. 20. 23:09
3/4 anonim válasza:
Lehet már nem aktuális, de azért válaszolok.
Én már vittem vissza leértékelt ruhát, nem is egyszer, különbözö városba, kb. 1 hét múlva, gond nélkül választhattam másikat.
Pénzt nem akartam vissza, így rá sem kérdeztem.
4/4 A kérdező kommentje:
23-án vissza is vittem, én sem akartam a pénzt visszakapni, így ezt szóba sem hoztam. Kedvesek voltak, mondták hogy válasszak helyette nyugodtan másikat, egyáltalán nem csináltak belőle gondot (szerencsére volt is egy olyan ami tetszett, ráadásul méretben is olyan volt amit kerestem). Engem csak a blokkon lévő angol szöveg tévesztett meg, miszerint visszaviheted, amennyiben az nem leértékelve vetted. Őszintén szólva én csak emiatt aggódtam egy kicsit, mert nem volt olcsó így sem...
2020. febr. 3. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!