16 éves lányom tangát szeretne hordani (eddig sima meg francia bugyikat hordott). Most azt mondta, hogy szeretné kipróbálni a tangát mert már több osztálytársnője is azt hord stb...
Szerintetek nem korai még ez? Vagy teljesen normális, hogy már tiniként ilyen bugyikat akarnak hordani? Illetve, most van barátja is és gondolom amiatt is szeretne valami "szexisebb" darabot.
Én 11-12 éves koromban kezdtem el tangát hordani. Azóta csak azt hordok.
Engedd kipróbálni neki.
2023. okt. 6. 09:44
13/20 anonim válasza:
Én is kb 14 éves korom óta hordok. Anyukám is azzal jött annó, hogy biztos mert lett barátom:D Pedig nem volt, csak láttam a többieken és én is akartam pár csinos tangát.
2023. okt. 6. 10:45
14/20 anonim válasza:
a tanga ribis alsónemü. mi annó viccelődtünk azzal hogy valalaki tangát hordjon, ma már ugy látszik más a helyzet a gyerekeknél.
2023. okt. 6. 11:02
15/20 anonim válasza:
Mindenki tudja, hogy a hímneműek később érnek. Egy 13 éves kisfiú egy 5 éves agyi szintjén van szellemileg. Emlékszem, hogy a fiú osztálytársaim a péniszen viccelődtek, mindenhova azt rajzolták, mert hűű.. de vicces.. meg köpőcsöveztek...stb. Ez volt 20 évvel ezelőtt. Szóval, bocsika.. de az ilyen éretlen kisfiúk mindent poénnak fogtak fel. A tanga pedig nem ribis alsónemű. De tudom, apád ezt nem tanította meg neked.
2023. okt. 6. 11:10
16/20 anonim válasza:
hát nekem ribis alsónemünek maradt meg. meg amugyis a túl szexi nöi ruhák mint a tanga prostis/ribis. ja és, jó tudni hogy a nőstények hamarabb érnek 🙂
2023. okt. 6. 11:27
17/20 anonim válasza:
11 éves koromban kaptam először tangàt azóta is azt hordok. Szerintem teljesen természetes. 22/L
2023. okt. 6. 11:49
18/20 anonim válasza:
Ha "csak" 16 évesen állt ezzel elő, akkor még nem is siette el a dolgot. Engedd meg neki nyugodtan. Nincs benne semmi ördögtől való. Ahogy valaki írta, anya-lánya nap, aztán ég, másik h ne kerítés nagy segget neki. Mond meg neki, hogy hordhat nyugodtan tangát és a legtutibb ha ugyan ilyen könnyedséggel megkerded tőle, hogy elmegy és megoldja maga a megvevest vagy elmehettek együtt is. Nos a hercegnő eldonti, mi a legjobb neki. Mindenki máshogy éli meg a világát, hadd válasszon ő maga.
2023. okt. 19. 19:48
19/20 anonim válasza:
Csak nekem fura hogy 14-16évesen ezt-azt szeretnének hordani a mai lányok? És ezt otthon bejelentik.
Én 11évesen már maganak vettem tangát.
Nem beszéltemmeg senkivel. Mentem és vettem!
16évesen inkább késői,ha már korhoz kötjük.
2023. okt. 29. 18:01
20/20 anonim válasza:
Hát így jobban lehet őt dugni mikor levetkőzik ha iszik szóval ne engedd meg neki a tangát
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!