Mit gondoltok a következő cipőkről egy 16 éves lánynak?
1. [link]
2. [link]
Túl magas vagy belefér?
Nem vagyok kislányos, kinézek annyinak, amennyi vagyok vagy 1-2 évvel idősebbnek is akár. Őszre/télre néztem a cipőket, van egy 5 cm-es bokacsizmám, tavaly is azt hordtam meg tavalyelőtt, de szeretnék egy másikat is, ami kicsit magasabb. Amiket linkeltem, 8 centisek.
Szeretem a magassarkúkat, tudok is bennük menni és sajnos elég alacsony vagyok (162-163 cm), ezekben legalább normális magasságom lenne. Utálom, hogy alacsony vagyok...
Szerintem nem túlságosan magasak, nem kihívóak, csak érdekel a ti véleményetek is, nem akarom, hogy az utcán kinézzenek vagy valami.
A magasabb szárú bokacsizma aranyos. A másik nem tetszik bokánál, de ez csak egyéni izém, nem jönnek be az olyan szabásúak.
Nem sok, nem is túl magasak, a sarkuk vastagsága miatt kényelmesek is az ilyen jellegű cipők.
Viseld bátran :)
Az viszont hülyeség, hogy alacsony vagy. Kb az a női átlag magasság kishazánkban amit te is képviselsz.
- Egy "alacsony" sorstársad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!