Mi a véleményetek a következő ruhaboltokról? H&M, F&F, Tally Weijl, Zara, Mango, Stradivarius?
Az első kettő és a Zara sz..r , tucatbolt, drága és még sz..r minőségben is árulják
a tallyról és a mango-ról nem tudom, ott még nem vásároltam
múltkor a stradivariusban vett a párom nekem egy felsőt, jó minőségű csak nagyon drága volt
- Zara: szar minőség túlárazottan... múltkor bementem, megfogdostam pár ruhát, hát olyan gány sprőd anyagból volt az összes, hogy kínai piacon jobb minőséget vásárlok
- H&M: szerintem a maga kategóriájában jó... tűrhető ár (bár mondjuk én ott csak leértékeléskor vásárlok), többféle stílus. A táskáik viszont mostanában nagyon gagyik, szarul vannak megvarrva
- F&F: a felsoroltak közül a kedvencem... jó ár, nemcsak tinicsajnoknak készült übertrendi darabok vannak benne, hanem idősebb korosztály is fel tud belőle öltözni tisztességesen és csinosan
- Tally Weijl: régen nagyon proli divat volt, kb. az agyatlan klón k...san öltözködő 10-14 éves tinilányok Mekkája... mostanában értelmesebb cuccok vannak ott, de még mindig nem az én stílusom
- Stradivarius: tűrhető.
- Mango: nekem kifejezetten tetszenek a cuccaik, minőségre is jónak tűntek.
Attól függ, mit akarok venni.
A H&M-ben szeretem a basic darabokat beszerezni, sima nyári ruha, póló, ing, de a farmerek nagyon gagyik, a táskák meg cipők szintén, viszont a fehérneműiket is szeretem.
A Zara stílusra nekem általában bejön, bár az idei tavasz-nyár kollekció eléggé megviselte a szépérzékem. A cipőik kényelmesek, és a táskáik is szuperjók. A farmereket onnan nagyon szeretem, meg ott szoktam venni elegánsabb, vagy bulizós cuccokat is, dzsekiket.
A Mangóban Stradivariusban ritkábban vásárolok, általában akkor megyek be, ha az előző kettőben vagy online nem találok semmit, ami tetszene. A Mango outlet online boltjukban többször vásároltam már dzsekiket, kabátokat, elegánsabb cuccokat, teljes áron nagyon ritkán.
A Tallyba évek óta be sem tettem a lábam, anno nagyon gagyinak találtam, fogalmam sincs, most milyen.
Az F&F szerintem jó, bár nem szoktam vásárolni, mert nincs a közelben és lusta vagyok kimenni a város végébe :D
H&M: szeretem és elégedett vagyok vele ár-érték arányban. Igaz, hogy vannak túlárazott termékeik, de azokat nem veszem meg :D Basic dolgokat mindig ott veszek (és C&A-ban)
F&F: jó minőségű, de szerintem túl van árazva, ezért csak leárazáskor vásárolok ott. De olyankor nagyon megéri.
Tally: sose vásároltam még ott, nem az én stílusom
Zara: csak parfümöket vásárolok ott, a ruhák nem az én stílusom
Mango: sosem vásároltam még ott, véleményt nem tudok mondani
Stradi: van pár jó dolgom onnan, amik jó minőségűek is.
H&M: szeretem, bár a minősége a ruháknak 5k-tól kezdődik.
F&F: kihagyom, köszi
Tally: nem nagyon szeretem, rossz minőség
Zara: kicsit drága, de a stílusban a ruhák hozzám passzolnak és tartósak
Mango: öreges vagy én nem tudom, egy felsőm van csak onnan :D
Stradi: olyasmi, mint a h&m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!