Szerintetek egy 16 éves lánynak melyik ruhadarabból mennyi szükséges?
attól függ, neked mennyire fontos a divat, meg, hogy jól nézz ki, meg mennyire vagy bulizós.
Én fiú vagyok, de nekem is van kb. 13-14 farmerom. nem egyszerre vettem, minden hónapban valamit és így gyűlnek össze.
haverjaimmal minden hétvégén járunk bulizni, én rosszul érezném magam, mindig ugyanabba a gatyába menni, meg még suliba is azt hordani, el is kopik, nem igényes, meglátszik, ha valakin új, meg agyonhordott nadrág van.
sztem csajnak kb:
nadrág:15 db
felső:30-40 db
pulóver: 20 db
poló: 5-6db
cipő, szandál, papucs, alkalmi,téli: 10-12 db
kabát: 5-7 /téli+tavaszi+átmeneti, stb/
szoknya, ruha: 9-10 db
fehérnemű: olyan 20-25 db
melltartó:10 db
kiegészítők:amennyit szeretsz
Nekem 5 hosszú nadrágom van.
Ebből hármat hordok.
Pólóból:
Hosszú újjú - rövid újjú
Kb. 10 - 10 db.
Pulcsiból elég sok van.
Rendes kabátom 3 van.
Ruhából 3-mam van.
Szoknyából 4 van.
Amíg van minden napra tiszta holmid, nem bolyhos, szakadt a cuccod bőven elég.
Én már cseppet idősebb vagyok, de csak 3 nadrágot hordok. Van több, de csak a megszokás tartatja meg velem. Ha alapdarabok és rendszeresen más felsőkkel kombinálod a kutya nem veszi észre.
Szerintem egy alap gardróbba kell 3-4 nadrág, a hét minden napjára egy felső, 3-4 pulcsi/kardigán. Fehérnemű is minden napra. Ha mosás nélkül van egy hétre ruhád akkor elég holmid van.
Ezek mellett kell valamilyen ünneplő, lányoknak a kis fekete is érdemes. Évszaknak megfelelő 2 pár cipő (beázhat, elszakadhat, meg jó is váltogatni egészség szempontjából is)
A bulizásról meg annyit, hogy ahogy telik az idő annyira kevésbé lesz fontos a külcsín. Volt, hogy haver kishúgát elvittük egyetemi buliba, szegény lányka feszengett mert rajta kívül szinte senki nem volt tűsarkúban, tetőtől talpig kirittyentve. A buli lényege nem az, hogy mutogasd magad, hanem, hogy élvezd a koncerteket, időt tölts a barátaiddal.
nekem idén 3 farmerem van, tavaly csak egy volt. azt hordtam az utcán,otthon meg ilyen melegítőnadrágot. (nem pénzem nem volt rá, csak elegem lett a ruhakeresésből, kicsit mutánsra sikerültem, iszonyú nehéz ruhát vásárolnom)
de szerintem az ideális:
2-3 farmer
2-3 szövetnadrág (egy elegáns fekete meg egy-két szines darab)
4 szoknya (1 elegáns) (nem tudom megindokolni miért négy, de eddig ennél a számnál éreztem a legjobbnak a szekrényemet.)
legalább négy sort, de maximum 7
szerintem kb. 15-20 rövid ujjú 10-14 hosszú ujjú póló
7-10 pulcsi
max.10 blúz
két-három zakó (nem így hívják lányoknál, de az.)
ugyanennyi kardigán
két rövid kabát (nekem öt van, de az kb. véletlen, kettőt használok)
egy télikabát (na jó, legyen kettő)
3-4 ruha
cipők: 2-3 tornacipő, 2 bokacsizma, 1 hosszúszárú csizma, balerinák 3 és 10 között valahol.
bugyiból legalább 14 (két hétre elegendő)
a mellem sajna nem nőttt ki, a melltartóról nem tudok nyiltakozni (de sztem legalább egy fekete, egy fehér, egy testszínű)
zokniból is kb. 14 (lehet külön rövid meg hosszú), harisnyából 7. minimum, de ahogy érzed.
18/l
most nem azért, de az olyan csaj, aki megelégszik 3 farmerral, az csak olyan párt talál, akinek csak 1 farmerja van...
jó, tudom, függ anyagi helyzettől is,de ha valaki minden hónapban vesz magának valamit, akkor azért szépen tudja bővíteni a ruhatárát.
meg bulikba mit vesz fel... nah mindegy, nem vagyunk egyformák, én elfogadom, ha valakinek 3 van, de sokan megszólják a háta mögött emiatt, ebben biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!