Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Problémát jelenthet a repülőté...

Problémát jelenthet a repülőtérnél ez a ruhadarab?

Figyelt kérdés

Van egy alakformáló bodym, amit nagyon szeretek mert tok jól formál és kényelmes, viszont az alján a rész, amivel be tudom kapcsolni, fémből van, és úgy tudom, az ellenőrzéskor nem lehet nálam fém tárgy. Ha a kézipoggyászomba rakom, és a reptér mosdójában húzom fel az ellenőrzés után, az úgy jó?

Most fogok először repülni, szóval bocsánat, ha túl bugyutának tűnik a kérdésem, nem vagyok otthon ebben a témában.

2023. okt. 2. 21:22
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
100%

Ellenőrzéskor kinyitattjàk a csomagod, aztàn mesélheted, h mizu.

Rólam a hózentróglit is leszedték,szóval ezzel nyugodtan szàmolhatsz

2023. okt. 2. 21:30
 2/12 Metionin ***** válasza:
83%
Leszedetnék. Inkább tedd a feladott bőröndbe és majd hordod ha odaértél.
2023. okt. 2. 21:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem ezért elvittek egy külön szobába és levetették velem. Közben meg minden cuccom ott maradt a szalagon őrizetlenül 10 percre.
2023. okt. 2. 23:38
 4/12 A kérdező kommentje:

2.

3.

Akkor is, ha a hátizsákomban van?

2023. okt. 3. 09:48
 5/12 anonim ***** válasza:
76%

Miért szedetnék ki a kézipoggyászból?

Jó úgy ahogy írtad, kérdező. Rakd a hátizsákodba, az ellenőrzés után felveheted, kb mint egy karórát.

2023. okt. 3. 14:59
 6/12 hosszúhajú ***** válasza:
76%
Bocsánat mindenkitől az offért de én még sosem repültem és van egy kérdésem. Ha fém kapocs van a melltartóban akkor levetítik? Ez most komoly?
2023. okt. 3. 20:38
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

6

Neem, velem ilyesmi sosem történt, pedig repültem már párszor.

Kérdező, szerintem tedd a bodyt inkább a bőröndödbe, ott a kutyát sem fogja érdekelni. Egyébként a kézipoggyászban se szerintem, de nem javaslom hogy bodyban repülj, már csak a kényelem miatt sem.

2023. okt. 3. 20:42
 8/12 anonim ***** válasza:
32%
Miért ne repüljön bodyban? Én egész nap abban vagyok, nekem kényelmes, és szeretem. Miért lenne kényelmetlen? Erre kíváncsi vagyok?!
2023. okt. 3. 21:35
 9/12 anonim ***** válasza:
79%

Macerás benne a wc zés, ráadásul a több óra üléshez sem éppen ideális. Nem azt mondom, hogy ne lennének kényelmes bodyk, vagy hogy ne lehetne viselni őket egy napig, csak repüléshez praktikusabb valami kényelmesebb, egyszerűbb viselet. Én például ilyenkor még a farmereket is hanyagolni szoktam, mert pár óra után kellemetlenné válik nekem az ülés a legkényelmesebb mindennapi farmeremben is. Helyette felveszem szépen a laza jóganacimat, meg a bő pulcsimat.

Az a helyzet, hogy a reptér tényleg nem az a hely, ahol az elegancia meg a csinosság a legfontosabb. Próbáltam párszor kisminkelve, magassarkúban repülni, egyszer egy kosztümszerűségben is, nekem nem jött be. Perszer időbe telik mire kitapasztalod neked mi válik be.

2023. okt. 3. 21:59
 10/12 A kérdező kommentje:

Nálam fontos lenne a megjelenés, szoknya, blúz, elegánsabb cipő. És az alakformáló body is. Volt már rá példa, hogy egész napot volt rajtam és nem zavart...

Sajnos nem igazán opció, hogy érkezés után csinosítsam ki magam.

2023. okt. 4. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!